anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut o prietena o perioada de ceva timp si face-am sex normal, si anal. Si ne-am despartit de mai multe ori, si ea facea primul pas spre impacare de fiecare data, etc. Si cand ne-am despartit ultima data m-a sunat sa ne impacam, si am zis ca as vrea sa ne impacam daca vrea sa adaugam in viata noastra sexuala sex-ul oral numai din partea ei, adica numai ea sa imi faca mie sex oral, eu ei nu. Si ea pana la urma a acceptat lucrul acesta si am continuat relatia, si imi facea sex oral mie, eu iei nu ai faceam, etc. Si eu va intreb daca ea oare facea lucrul acesta ca ai placea, sau sa nu ne despartim, ea sustinea ca nu mai facuse sex anal, si oral cu nimeni, decat cu mine.

9 răspunsuri:
| Ranya a răspuns:

Sincer, cred ca a acceptat ca sa nu va despartiti. Dar e urat din partea ta sa-i pui chestia asta ca o conditie de impacare, pune-te in locul ei.Nu cred ca ai sentimente prea multe pentru ea, cred ca doar o folosesti pentru sex. Daca tie nu-ti place sa-i faci sex oral, ce te face sa crezi ca ei ii face placere?

| Hmmmm a răspuns:

Cum poti sa intrebi o astfel de prostie? ce fel de barbat esti tu?
ce fel de barbat esti daca fortezi o fata sa iti faca ceva ce ea nu vrea sa faca? dar tu de ce nu ii faci ei? ca pute si ti se face greata? si daca tu nu ii faci, pe ea de ce o obligi sa iti faca? doar pentru ca te simti tu bine? te-ai gandit ca poate si a ta pute si si ei i se face greata? cum ramane cu faptul ca mai intai trebuie sa daruim si pe urma sa primim, sa cerem si sa avem pretentii? unde e respectul pe care il ai fata de ea?
esti un nesimtit! zi mersi ca fata aia inca e impreuna cu tine.eu iti ziceam papa in momentul in care ai zis ca te vei desparti de mine daca nu iti fac sex oral, sau daca nu facem sex anal.
nu as face niciodata ceva ce nu vreau sa fac, ceva ce nu am chef sa fac, ceva ce nu imi e bine sa fac oricat as iubi o persoana.
nu ma intelege gresit! nu sunt contra sexulu oral, dar nu asa. daca faci ceva o faci de placere, o faci pentru ca vrei sa o faci, nu pentru ca iti e teama ca te va parasi iubitul.
ai prins idea?

| Missy_4676 a răspuns:

Prin concluzie, ea este proasta ca sta cu tine.

| AndutzaAndu a răspuns:

I-auzi, dar tu ce fel de om eşti? A? Tu o foloseşti pentru sex, nu pentru altceva. Şi de ce mă rog frumos, numai ea să-ţi facă ţie sex oral şi nu şi tu ei?raised eyebrows Auzi la el, eu în locul acelei fete nu acceptam doar ca să ne împăcăm, doar pentru că vezi Doamne aşa are el chef. Tu ai profitat de ocazie ca să-ţi pui tu în aplicare... fantezia probabil. Ai profitat că poate tu ştiai că ea va ceda prima şi probabil că va face totul ca să fiţi împreună din nou. Aşa ceva nu se face şi nu e frumos deloc, unde rămâne dragostea? Ar trebui pe ea s-o laşi să aleagă dacă vrea să facă acest lucru, nu practic, s-o obligi.
Poate ei nu-i plăcea să facă acest lucru, pune-te şi tu în locul ei, oare cum se simte ea? Te-ai gândit că poate nu o face de plăcere? După cum am mai întrebat, unde naiba rămâne dragostea? Acest lucru ar trebui să-l facă pentru că iubeşte acel bărbat/băiat, în cazul tău, scuze, dar nu prea te poţi numi bărbat din punctul meu de vedere.

| Bianca_papusha a răspuns:

Sincer fara sa te superi, mi scarba de tine

| smartalogu a răspuns:

Sincer esti un dobitoc. Revino cu picioarele pe pamant si vezi dupa unde ai gresit. Eu sper ca prietena ta sa te paraseasca. Asta ar fi primul pas ca sa iti revii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care-i faza pn la urma?laughingrolling on the floor ce zici akl`?

| ioooooooooo a răspuns:

Asa acum imi place barbati iau conducerealaughinglaughing

| nuta a răspuns:

Nui frumos din partea ta
ai profitat de faptul ca te iubea
ea sigur no facea din placere ca daca ar fi facut'o din placere, o facea din propria initiativa
nu e deloc frumos ce ai facutwinking