Buna, te inteleg perfect pentru.ca acum trec si eu printr-o despartire...stiu cum e sa suferi, dar trebuie sa fi tare si sa incerci sa treci peste toate.
Daca el vrea pauza, atunci respecta-i decizia, nu ai ce face, daca el chiar te iubeste, te va cauta el si va dori sa fiti iar ca inainte.
Intre timp cauta-ti alte ocupatii sa nu te mai gandesti la el si asteapta sa vezi ca se va intoarce el la tine; 3 ani e mult timp, cred ca e vorba si de obisnuinta, dar certurile de multe ori duc la despartire, chiar si de la niste certuri banale.
Daca el vrea pauza acceptai decizia, poate ca vrea sa vada daca mai tine la fel de mult la tine si de aia a decis sa mai iese cu o fata, ca sa se convinga daca chiar simte ceea ce a simtit la inceputul relatiei, daca se intoarce inseamna ca chiar te iubeste cu adevarat daca nu atunci va trebui sa accepti realitatea.Cunosc un baiat care a facut exact acelasi lucru. Sa fii fericita si oricum gandeste-te ca mai exista o sansa
Eu zic sa nu disperi! nu stiu care a fost motivul certii dar daca a zis ca te iubeste si ca nu e ceea ce pare. poate ca era doar o amik cu care isi plangea si el d mila si daca nu sa impakt cu tine poate ca ink nu era sigur daca ar fi asta cel mai bun lucru,, mai ai putina rabdare daca il iubesti! poate are nevoie de timp dupa cearta aia.
Daca te iubeste cu adevarat si nu ii s-a stins fokul pasiuni in suflet atunci fii sigura ca se va intoarce dar daca v-ati certat fa tot posibelul sa fie tot bine pa succes
Multumesc fetelor pentru sfaturi... o sa am rabdare, chiar am toata rabdarea din lume...
George0197 întreabă: