anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut o relație cu un băiat acum 2 ani însă din păcate m-a înșelat. M-a căutat și anul trecut și anul acesta, chit că era în relație cu acea fata și i-am spus că nu mai este nimic între noi. Își face constant conturi, mă urmărește, își întreabă prietenii de mine și îmi spune că nu are o viață foarte frumoasa, ba mai mult mă roagă să nu i trimit conversațiile mele actualei. Întrebarea mea este cum as putea gestiona aceasta situație, ar trebui sa-i trimit conversațiile actualei? Sau sa îmi văd de viața mea mai departe?

Răspuns Câştigător
| just4ubr2015 a răspuns:

Ar trebui sa iti vezi de viata ta odata ce te-a inselat respectul fata de el ar trebui sa fie 0 si sigur te va mai insela.

4 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Vrei sa stai cu o persoana obsedata?

| ZappyTv69 a răspuns:

Buna! happy

Face asta din amuzament.

Trimite-i actualei, să vadă cu cine sta. Dacă el ți-a făcut un rău, fa-i și tu unul.

| Pinkvanilla78 a răspuns (pentru ZappyTv69):

M-am gândit la treaba astahappy însă mie chiar nu îmi plac dramele. Și de aș face-o, oricum faptul este deja consumat.

| irina4219 a răspuns:

Clar ar trebui să îți vezi de viață. Renunță la ideea să-i trimiți actualei conversațiile, doar ignora mesajele. Îți scrie din amuzament, și ( o să te mire va bărbații bârfesc mai mult decât femeilehappy ) probabil după ce îi răspunzi face glume pe seama ta cu prietenii lui. Daca nu ai cum să-l blochezi pentru că își tot face conturi atunci doar poartă-te de parcă n-ai vedea mesajele alea. Ignoră -le complet. Plus că tu nu ai nicio treabă cu actuala lui, se vede că inca mai ai ceva pentru el dacă ii tot răspunzi la mesaje și vrei sa ii arăți prietenei sale conversațiile pe care le are cu tine, dar trebuie sa înțelegi ideea că te ia la misto, sa o accepți și să treci peste.