| uncopil a întrebat:

Am avut o relatie cu un baiat de cv timp acum suntem despartiti de cateva luni si tot mai vorbim pe net ne respectam si inainte sa ne despartiam imi zicea ca ma iubeste si nu vrea sa ma piarda, da intre noi s-a terminat totul oare mai exista vreo sansa de impacare? mai tin einca la my? astept parerea voastra!

Răspuns Câştigător
| Ruxyana a răspuns:

hee hee...intr-o relatie a cand 2 pers se despart aman2 sunt de vina.hee hee.
si cu greu uiti ce a fost sau ce s-a intamplat.hee hee
daca spunea asta insemna ca chiar a tinut la tine...(sau chiar tinehee hee...)
nu poti stii ce este in inima lui daca nu il intrebi daca mai este o sansa de impacare.tonguehappy.
sper sa fie bine si sa te impaci cu el.:*:*
succes si mult noroc!
sa ne tii la curent cu ce sa mai intamplathee hee:X:X

12 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Daca iti spune asta eu zic ca mai tine.Este decizia ta 100% daca ii mai dai o sansa sau nu.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Mai bine discuta cu el si intreaba-l deschis ce simte... daca ti-a spus ca te iubeste poate ca asa e...
bafta!

| valy a răspuns:

Dai o sansa... fa un pas... daca spune ca te iubeste...si ca vrea sa fiti din nou impreuna... da-i o sansa...

| Ruxyana a răspuns:

hee hee...intr-o relatie a cand 2 pers se despart aman2 sunt de vina.hee hee.
si cu greu uiti ce a fost sau ce s-a intamplat.hee hee
daca spunea asta insemna ca chiar a tinut la tine...(sau chiar tinehee hee...)
nu poti stii ce este in inima lui daca nu il intrebi daca mai este o sansa de impacare.tonguehappy.
sper sa fie bine si sa te impaci cu el.:*:*
succes si mult noroc!
sa ne tii la curent cu ce sa mai intamplathee heetongue
:X:X:*

| byancutza a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa porti o discutie cu el, mai tine inca la tine pentru ca o relatie nu se uita chiar asa de repede

| dianka_4861 a răspuns:

Pai eu cred ca da acum depinde... ce sa zic mai bine mai vb cu el pe net...si daca e de ceva va veti impaca

| cretz a răspuns:

Dar tu mai tii la el? Daca nici unul dintre voi nu a putut uita aceasta relatie atunci ar fi bine sa aveti parte de o discutie pentru a va clarifica sentimentele. Sper ca te-am putut lamuri cat de cat si te astept cat mai curand sa-mi scrii ce ai rezolvat pana la urma.

| emiliagrosu a răspuns:

Nu spui insa de ce v-ati despartit, deci... e greu de raspuns.

| pisiC a răspuns:

Pff...cam grea situatia...pai acum depinde... daca el inca mai vbeste cu tine, daca zici ca te respecta. poate vrea sa te recucereasca din nou...sau pur si simplu sa ramaneti prieteni...eu nu am imi ramas prietena cu nici un tip cu care am fost big grinbig grin, ...depinde de caracterul fiecaruia... dar eu asta iti zic.se pare k vrea sa fie cu tine. dar asteapta...nu o sa iti zica direct.kisskiss...bft`:X

| bebe a răspuns:

Ai grija cf

| betty3 a răspuns:

Pai din moment ce te iubea cu adevarat eu cred c si acu tot te iubeste pentru c o dragoste adevarata nu se uita, dar gindeste si tu asa: ca daca nu te iubea si nu tinea la tine nici nu mai vorbea cu tine p net, mai asteapta ceva timp poate iti propune s o incepeti d la capat, poate nu stie cum sa iti zica si vrea sa o faca prin intermediul netului, cine stie totu e s ii acorzi o sansa daca totusi se iveste vre una, bafta big grin

| uncopil explică:

Poi el este plecat relatia noastra a fost mai mult la distanta si cand ne-am despartit nu mi-a zis nici un motiv pur si simplu mi-a trimis un msj k "ar fi bine sa imi gasesc pe altceva". Si cu 2 zile inainte imi ziceak ma iubeste si nu sar desparti de my pentru nimic in lume nu stiu ce sa mai cred pffffffff fff greaucryingcryingsad