| alexiavio a întrebat:

Am avut o relatie cu un baiat(desi nu mi-as fi dorit acum) si am aflat de la un prieten al lui ca el vrea sa ma omoare daca ma mai vede.Prima am ignorat acest mesaj infernal dar dupa aceea m-am gandit mai profund. Daca dupa ce face majoratul va veni dupa mine? Mi-e cam frica desi stiu ca nu este in stare sa faca asta.Am nevoie de un sfat linistitor, va rog.Si sunt confuza cu un anumit lucru.El este furios pe mine dar de ce ma uraste daca el s-a despartit de mine (bine am incercat si eu sa ma despart de el dar mi-a cerut scuze dupa aceea)? Stiu ca suntem amandoi mici pentru asa ceva dar tot mă deranjează aceste chestii

Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Spune părinților sau poliției, nu aștepta ca el sa își ducă amenințarea la bun sfârșit

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Spune-le parintilor tai si ei vor sti ce sa faca.

| TimberWolf a răspuns:

Are 12 ani? cheama fortele speciale de interventie!

| SkandallKamataru a răspuns:

Deci are 12 ani si iti e frica sa nu vina sa te omoare peste 6 ani cand face majoratul? laughing laughing rolling on the floor rolling on the floor laughing)))))

| terminatorul97 a răspuns:

Nu mai sta cu bolnavii acestie care ati vor raul, cum adica sa te omoare poate s-a suparat ca ai uitat tu ca de 2 saptamani sunteti anpreuna (nici nu stie cum te cheama) si d aia a zis si el la stou ca te omoara. Acuma daca el chiar vrea sa te omoare si te a amenintat pe bune original, du te la politie sa ii bage zgarda d aia cu luminite ca la balci, sa ii lumineze tot corpu cand iese pe strada sa se stie ca e periculos printsul asta daca nu te omoara pe tine poate omoara pe alta.trebuie anchis acum!