| imyourdestiny2 a întrebat:

Am avut o relatie cu un baiat. El ma iubeste eu il iubesc dar nu pot sa mai fiu cu el pentru ca m-a facut sa sufar mult si numai vreau sa sufar in continuare.Tot a insistat dar eu i-am zis ca nu, dar ca nu o sa-l uit si cal iubesc.Si el a zis ca ma iubeste sincer, nu ca pe alte fete.Acum se aud zvonuri ca ar fi cu o fata si el evita sa vorbeasca despre ea cand sunt eu de fata simt asta. oare de ce se comporta asa? Adica eu i-am spus tot ce am simtit... nu stiu as fi asteptat sa faca ceva sa ma recucereasca dar nimic.deci la scoala flirteaza cu mine aproape mereu si eu cu el ca nu ma pot abtine dar si cu altele.eu pregatesc un fel de dulce razbunare sa sufere si el cum am suferit si eu si incerc sa ma dau la el ii dau sperante si apoi i le sparg si incerc sa fiu cu alti baietii dar tot nul uit.chestia e ca orice ar fi nu ma voi impaca cu el dar noi flirtam intruna la scoala si fiecare are pr. un fel de amanti ca sa zic asa. dar ce ar trebui sa fac daca de impacat nu ma pot impaca cu el cum as putea sa-l fac sa sufere dar sa ma iubeasca in continuare si sa nu mai fie cu altele?

4 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Nu e frumos sa te razbuni! Ca sa te putem ajuta, trebuie sa vedem cu ce te-a suparat asa de tare! Tu tii inca foarte mult la el si eu te sfatuiesc sa te impaci cu el, dar inainte de aceasta ii spui ce te deranjeaza la el. Faci ca un fel de "contract" cu el, eu nu fac asta, tu nu faci asta.

| SeNyS a răspuns:

Maii daca va iubiti nu va mai faceti sa suferiti, incearca sa ierti, mai incearca poate se schimba, daca tot la fel e, i-ati gandul de la el, fii indiferenta, stii indiferenta, cand iubesti, doare straight face! Daca el umbla cu mai multe nu-mi inspira incredere, tu stii mai bine ce e de facut, dar sa nu regreti mai tarziu decizia luata!

Răspuns utilizator avertizat
| alexandra987 a răspuns:

confusedpai cum vad ca va iubiti ambii
ce tot mai asteptati fiti din nou impreuna!
asta e parerea meah!
si dc sa'l faci sa sufere?
,, ce tie nu'ti place altuia nu'i face"