Da de ce trebuie sa il pacalesti?
aaa pentru ca esti doar o pustoaica de 16 ani si ti e frica de el ca e ditamai barbatul si te ai complicat aiurea nu?
Ai nevoie de motive din partea noastra? (dap, ma bag si eu in seama)
Din moment ce vrei sa te desparti de el ai deja un motiv in minte.
"Coae (sau iubi sau cum vrei tu sa ii spui), vreau sa ne despartim, deoarece...(completezi cu motivul adevarat, chit ca inseamna sa ii spui ca te-ai saturat de relatia cu el)".
Ce să-l tot păcăleşti atâta?
Îi spui că nu mai vrei să formaţi un cuplu şi gata.De ce să fiţi 2 nefericiţi într-un cuplu? Când îi poţi da ocazia să fie şi el fericit cu cine vrea el.
Spune-i că nu eşti fericită lângă el şi va înţelege dacă nu atunci e clar că este un mare egoist!
Ai grijă de tine.
Eu as vrea ca toata asta sa ti se intoarca tie cand ti-o fi lumea mai draga. Adica, tu fericita si cu lacrimi in ochi de fericire si... bum! sa-ti dea papucii ca oricarei javre dandu-ti si un sut in posterior ca sa nu scriu in 3 litere. Asa ca daca esti inteligenta cum spunea Jardelin atunci ii poti spune pe limba ta... ai penisul stramb, nu ma satisfaci, il ai mic, nu ai masina, nu ai bani, nu ai apartament in care sa ma duci si tu cand sunt babacii acasa, termini prea repede, iti moare la intrare, nu stii sa saruti, nu-l ai decalotat si mie imi place decalotat pentru ca asta e esenta vietii mele sa vad. Multamita? Toate astea sunt pe limba ta sper. Ti le-am scris sa le vezi si sa te evaluezi corect. Ai ghicit esti "o nimica"
Ha, ha, ha... Deci ai vrut sa-l mai pacalesti si nu ti-a mers! Cum s-ar spune e mai destept decit tine! Iar tu te-ai saturat de lucrul asta!
Draga mea Nicoleta, tare m-ai amuzat cu intrebarea ta. Pe viitor sa-ti tragi prieteni mai prosti ca tine, insa nu-ti dau mari sanse ca ai sa-i gasesti usor!
Tu sti mai bine ce scartie in relatia voastra. Ii spui ca nu mai merge, nu-l mai placi ca la inceput si ca s-a stins acea pasiune din sufletul tau. Poti sa-i spui ce te deranjeaza la el, dar poate sa te vrajeasca spunand ca se schimba, ceea ce nu cred ca poate cineva. Sa fie altfel.
Buna.
Esti sigura ca nu mai vrei?
gandeste-te bine.
Ca nu cumva ca peste vreo cateva zile sa ne intrebi cum sa te intorci la el.
spune-i ca ai ajuns intr-un punct in care nu stii ce vrei si mai bine s-a luat-o o pauza.
Prima data am inteles ca ai peste 20 de ani de relatie cu el .
Pai nu stiu incearca sa-i spui adevarul.
Trebuie sa fii cat mai sincera cu el si sa ii explici situatia. Gandeste-te bine daca vrei sau nu sa ba despartiti. Nu ocoli ce vrei sa ii spui. Spune-i direct dar in asa fel incat sa nu suferiti.
Sper ca te-am ajutat
horansgang întreabă:
Anonima17191 întreabă: