| Wut a întrebat:

Am avut o relatie cu un tip care a durat in total cam 6 luni, cu toti cu certuri blabla. Ne-am impacat de 2 ori dupa niste certuri mai "mari" ca sa zic asa, si dupa ne-am despartit iar (din vina mea ) laughing. Faza e ca, acum incep sa ies din nou cu tipul respectiv si cu prietenii lui, si el da semne ca inca ma place(se baga in seama cu mine, ma ia de mana, se uita insistent, etc) si cand il intreb daca ar vrea sa ne impacam imi spune ca nu o sa mai vrea sa ne impacam niciodata. Si dupa ce spune chestia asta tot continua sa se dea la mine. Ce sa inteleg din asta? Help me.

Răspuns Câştigător
| SameMistake a răspuns:

Probabil inca te place dar este prea mandru ca sa o recunoasca, si avand in vedere ca... "i-ai dat papucii", ca sa zic asa, nu va mai indrazni sa iti spuna ca vrea sa va impacati.
Cel mai probabil vrea sa se si razbune un pic, poate sa te faca sa il doresti din nou, ca el sa aiba posibilitatea sa te refuze in sfarsit, sa iti dea cu flit, asa cum i-ai facut tu lui.
Baietii astia, nu se vor maturiza niciodatalaughing nu ii da apa la moara!
Numai bine!

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Sa intelegi ca o fata trebuie sa mai aiba si mandria ei; lasa-l in pace si cauta-ti un baiat demn de frumusetea sentimentelor tale.

| stark47 a răspuns:

Orgolui,de asta ai auzit?! lasa-l sa se dea la tine in continuare, incearca sa-l "inciti" putin, so to speak, dupa cand dorinta devine mai mare decat orgoliu, va fi un DA pe acolo.