anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut o relatie de 1 an apoi cu acelasi baiat peste aproximativ un am iarasi am oo relatie durata la care e de 3 luni >>aproapebaiatul doreshte un contact >>sexualiar eu nu >>>>vreau. ce sa fac?/

Răspuns Câştigător
| Supps a răspuns:

Ar trebui sa, aduci tu subiectul despre sex, si sa ii spui faptul ca nu esti pregatita inca sa ai un contact sexual si ca iti pare foarte rau dar nu esti pregatita psihic pentru asa ceva. Daca acel baiat tine cu adevarat la tine si te iubeste, te asigur ca va intelege si te va strange in brate, dar daca se supara si incearca sa puna si mai multa presiune pe tine, iti recomand sincer sa il parasesti, caci nu te iubeste deloc si tot ce vrea de la tine este sa ajunga in pat cu tine.

4 răspunsuri:
| Bycyca a răspuns:

Daca te iubeste te va intelege si te va astepta pana esti gata. Daca nu vrea zic ca ar fi mai bine sa te desparti de el deoarece nu merita!

| bombolinna a răspuns:

Pai e strict decizia ta. Daca simti ca asta iti doresti, ca esti pregatita si ai incredere in el atunci fa`o. Dar daca nu, eu spun sa astepti.happy

| Barbiiiiee a răspuns:

Nu trebuie sa doreasca el...Tre sa doriti amandoi.Ai grija ce intentii are! SUCCES

| ingerash_8177 a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat iti va respecta decizia si va intelege. BAFTAwinking