Frate,ea este indiferenta pentru ca asa sunt fetele.Ele cred ca daca sunt indiferente sunt mai atragatoare si e fix invers! Cred ca ar trebui sa o lasi dracu in pace si sa cauti alta la care sa tii cu adevarat! Sunt 1000000 pe planeta asta, cauta dracu alta si sigur vei fii mai fericit! Succes!
Cand zici "asa sunt fetele" inseamna ca generalizezi, nu?
ei uite ca pot sa te contrazic, nu toate sunt indiferente ca sa fie mai atragatoare.
Da,generalizez! Toate fetele pe care le cunosc se dau indiferente pentru a fii mai atragatoare si chiar daca spui ca nu e asa, nu cred ca este o fata care sa nu se fii gandit macar la asa ceva.Toate cele bune!
Eu nu sunt așa! nu mai generaliza! nu ai avut ocazia să întâlnești și altfel de fete
Cred ca ai comportamentul asta din cauza ca tocmai ai fost ranit. Parerea mea e ca inconstient, parasesti inainte de a fi parasit. Intr-adevar, cred ca ar trebui sa-i dai o sansa fetei (chiar de 2-3 sapt), trebuie sa ai rabdare sa vezi daca te poti atasa si daca o relatie functioneaza. Nu poti sa stii niciodata cat de tare te poti indragosti de ea, pana nu incerci Un "truc" pentru tine ar fi sa te vezi mai rar cu ea, pentru inceput, ca sa ai timp sa ti se facador de ea. Restul va veni de la sine, daca va fi sa fie
linarkfts întreabă: