| Andreeaa20 a întrebat:

Am avut o relație de 2 ani cu un băiat,totul era bine până când m-a înșelat.
În cele din urmă ne-am despărțit în luna februarie.

Am suferit mult, ieri l-am sunat și i-am cerut să ne împăcăm.
A zis că încă este cu fata aia și nu vrea să se despartă.
Doar că putem să ne întâlnim pe ascuns.
Dacă m-aș întâlni cu el pe ascuns sau dacă aș rămâne însărcinată ar veni înapoi? Doar eu știu prin ce trec, cum să il aduc innapoi? Vă rog să mă ajutați nu pot să stau fără el

Răspuns Câştigător
| Teo29 a răspuns:

Nu merita sa te complici inutil cu el. O data ce te-a inselat si mai ales ca ai capatat o dependenta de el, te joaca cum vrea el.

Renunta usor-usor, mergi si la un psiholog daca singura nu poti si treci peste.

Răspuns Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei! Cum ai putut sta fără el 5 luni sunt convins că așa vei putea sta și de acum înainte. Dacă te-a înșelat si relația nu mergea ba mai mult decât atât, acum vrea sa o înșele pe actuala cu tine, e clar ca omul e neserios si te trage si pe tine in jos. Un copil nu se concepe pentru astfel de lucruri, un copil nu este o strategie pentru a ține pe cineva lângă tine. Un copil îl concepi atunci când ești pregătit / ă pentru asta și mai ales cand îi poti oferi tot ce are nevoie pentru a se dezvolta în societate. Mai mult decât atât, un om ar trebui să înceapă o relație fără să existe asteptări de nici un fel de la celălalt și în plus ar trebui să fim ok cu noi înșine pentru că nu suntem o jumătate ci un întreg. Intr-o relatie intri din bucurie nu din nevoie. Atașamentul suge viața dintr-un om în timp ce conexiunea îi dă putere. Succes!

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca si-a batut joc de tine, de ce te mai milogesti de un curvar?
Oare nu ai primit destula batjocura, mai doresti?

Imi pare rau, dar ajutor la prostie, nu cred ca iti va oferii cineva aici.

| Eireann a răspuns:

El te-a inselat, acum pare dispus sa isi insele actuala prietena si tu crezi ca daca sa zicem se intoarce la tine o sa fie fidel? Cum adica nu poti sa stai fara el? Sunt oameni care se despart dupa 10, 20, chiar 30 de ani impreuna, divorturi, decese si, desi sunt sigura ca e dureros, trec peste si isi continua viata.

| Paul754880338 a răspuns:

Ce vrei tu sa incerci nu iti va atenua durerea ci o va accentua sau va complica si mai tare situatia. De fapt problema ta acum este, ca iti e teama sa incepi o alta relatie urmarita fiind de esecul anterior.

| Adry05 a răspuns:

Scuze că-ți zic, dar ești proastă și practic ți-o faci cu mâna ta.

| LeSuiton a răspuns:

Chiar daca "il aduci inapoi" tot fraiera vei ramane, deci nu se va rezolva nimic.

| MualimAl09799 a răspuns:

Nu-l poți forta sa te iubească...fiecare are dreptul să iubească pe cine vrea..eu ti-as spune sa nu fii cu el din nou! Daca odată te-a înșelat cu alta fii sigur că te v-a mai înșela! Stai liniștită că sunt destuli bărbați pe lumea asta big grin sa ai o zii frumoasa

| mdc98 a răspuns:

Esti proasta sau proasta? laughing))

| Andreeush a răspuns:

Dacă îl aduci înapoi ce crezi că rezolvi?
Dacă rămâi însărcinată o să te lase singură cu copilul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuia să-l suni să-i ceri așa ceva, mai ales dacă el este într-o altă relație deja. Dacă este într-o relație și ți-a propus ție să vă întâlniți pe ascuns, înseamnă că nu-și iubește actuala parteneră și nici pe tine nu te respectă. Omu' vrea să "învârtă" două în același timp. Eu nu m-aș întoarce la el, nu merită osteneala.

| iMihai98 a răspuns:

Lasa-l, daca nu te-a vrut din prima n-are rost sa mai incerci.
Decat sa ramai însărcinată cu cineva care nu te iubește mai bine nu. O sa ii fie mai usor sa plateasca pensie alimentară decat sa cresca un copil pe care nu si l-a dorit, iar apoi o sa vrei sa faci avort, decat sa suferi mai bine incerci sa-ti refaci viata