| abcddcba a întrebat:

Am avut o relatie de 2 ani, in care viata sexuala a fost inceputa, dar nu completa. Adica, am umblat amandoi cu mainile pe la celalalt, insa nu si contactul penis-vagin. Daca acea fata, la urmatoarea relatie, va face asta, pe cine va tine minte pana la moarte asa cum se spune? Pe mine, pentru ca cu mine si-a inceput viata sexuala sau pe cel cu care a avut contact penis-vaginal?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pe amândoi că ambele au fost experiențe să zic marcante

| mihai69 a răspuns:

De ce nu o întrebi pe ea? Dacă ești curios dacă te va ține minte o vreme, gândește-te dacă ceea ce ai făcut tu cu ea a fost ceva atât de wow! încât să nu te uite. Câte orgazme (că dacă scriu corect, cică nu e ok la categoria asta) i-ai oferit? Ești sigur că nu s-a prefăcut?

| abcddcba explică (pentru mihai69):

Nu, nu s-a prefacut si pentru ea cel putin lucrurile alea insemnau mult, adica nu cel putin nu le trata ca pe o joaca de copii

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Oricum,o să te țină minte și pe tine.

| JustMeDeea2019 a răspuns:

Pe niciunul din voi 2....Nici pe tine nici pe ala...e o prostie asta cu "ține minte până la moarte"? Și scuză-mă ce ați făcut voi nu a fost început de viață sexuală pentru că dacă nu a existat contact penis-vagin practic nu a existat sex (viață sexuală) laughing

| abcddcba explică (pentru JustMeDeea2019):

Viata sexuala se bazeaza pe lucruri sexuale desteapta mea prietena laughing))) nu mai vorbi in necunoastere de cauza :*

| JustMeDeea2019 a răspuns (pentru abcddcba):

Dacă pentru voi aia înseamnă viață sexuală atunci e clar că aveți o problemă? Viața sexuală o începi în momentul în care există contact penis-vagin nu când vă pipăiți prin anumite zone laughing