| croissant a întrebat:

Am avut o relatie de 2 luni in care ne-am iubit intens ne-am vazut mult dar astazi el a decis sa ne despartim... Eu inca il mai iubesc si stiu ca si el ma iubeste problema ar fi familia lui. Cred si sunt sigura ca familia lui nu ma agreeaza. Am decis sa nu mai vb cateva luni cu el si daca dupa un timp mai am sentimente pentru el sa lupt pentru el. Voi ce sfat mi-ati da?

Răspuns Câştigător
| Emilian65 a răspuns:

Foarte bine ca ati hotarat sa faceti o pauza la relatia voastra. Cu timpul se va relua si totul va fi bine.

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Valeleleu stimata domnisoara baiatul a vrut doar distractie sunteti tineri si e normal, intrati intr-o relatie, va iubiti pasional, maxim apoi cand vine plictiseala adio si la revedere: URMATORUL! uita de el, iesi cu prietenele, agatati alti gagici sunteti tinere distraiva maxim din floare in floare

| RAY a răspuns:

. Eu inca il mai iubesc si stiu ca si el inca mai are bmw ala laughing laughing problema e ca familia lui nu accepta sa il golesc de bani, cand va citesc cu iubirea voastra laughing laughing

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

E hai... familia? Serios? Alta treaba nu are?

Daca va iubiti si totul este bine nu poate sa intervina nimic si nimeni intre voi (pe langa cauzele fizice).
Pai daca ii zice familia sa se desparta de tine, se desparte? Ce e asta? Daca el vrea asa, atunci asta este.
Treci peste.

| LoveSleep a răspuns:

Crezi ca familia lui nu te agreeaza? Crezi tu ca ăsta e motivul despărțirii? Glumești?
Ai zis că v-ați iubit intens. Nu a fost atât de intens dacă nici măcar nu știi de ce s-a despărțit de tine.

| Paul19961 a răspuns:

Familia mea o sa te agreeze sigur