Buna, hmm... o prietena adevarata nu se baga niciodata cu prietenul sau fostul prieten al tau atata timp cat stie ceea ce simti pentru. el, stie ca il iubesti.
Nu sunt prietenele adevarate cele care ti-au facut asta, asadar nu cred ca merita prietenia ta. Ele imediat au acceptat sa se bage cu baiatul pe cu care ai fost atata timp.
Urat e si din partea lui ca s-a bagat tocmai cu asa zisele prietene, probabil sa te fac geloasa, dar oricum e aiurea sa faca asa.
Nu cred ca te merita nici el nici `prietenele`, mai bine uita-l pe el si fa-ti noi prietene si poate un nou iubit.
Traim intr-o tara democrata, fiecare este liber sa aleaga, nu poti impune nimanui nimic.
Nu uita, tu te-ai despartit de el, nu vad de ce-ti mai pasa de el? In final, decizia ti-a apartinut. Nu poti face nimic in aceasta privinta, fetele nu au nici o vina. Nu e loc de rabuvniri personale si ranchiuna in situatia de fata. Baieti mai sunt, nu stagna!
Cea mai mare prostie e sa te combini cu vreun prieten de-al lui, dar te poti razbuna pe el,(eu m-as razbuna), prietenele tale sunt niste proaste(scuze dar asta cred) si ar trebui sa le ignori, arata-le ca poti trai si fara ele, stiu ca razbunarea e arma prostului da te face sa te simti divin, tu il cunosti cel mai bine si ii sti punctele sensibile, el practic si-a batut joc si de tine si de prietenele tale naive care crede-ma nu ti-au fost prietene cu adevarat.traieste-ti viata e cel mai important.
Pai.laurica,.,daca.vrei.o.razbunare.fai.si.u.la.fel.daca.nu.vrei.o.razbunare.iggnoral.cam.asa.fac.toti.baieti.daca.se.desparte.o.fata.de.ei.ti-as.sugera.sa.il.iggnor.si.va.vedea.ca.nu-ti.pasa.de.el.ca.nu.ii.dai.atentie.daca.te.razbuni.nu.o.sa-l.uiti.nici-o.data
Doar nu vrei sa ii impui sa nu se combine cu prietenele tale... e liber. Nu te mai desparti de el atat de des, sau desparte-te de tot de el. E alegerea ta ce vei face.
Buna. Razbunarea e arma prostului.
Nu e nevoie sa ii faci in ciuda, pentru ca atunci el vede ca iti pasa.
Cel mai bine ar fi sa te desparti definitiv de el, pentru ca nu merita. Daca iti face dinastea...ma intreb cum de ii permiti. Fara suparare dar te'ai cam injosit iertandu'l de atatea ori. Inteleg o data...de 2 ori, dar a 3 oara deja e prea mult.
Stiu ca ati avut o relatie de 3 ani, si nu vrei sa dai cu piciorul in ea, dar gandeste'te si la tine. Ai si tu mandria ta! Nu te mai cobora la nivelul lor. (a baietilor) El nu vrea decat sa suferi, iar tu i te dai pe tava. Fii atenta ce faci de acum incolo.
pa pa
bafta:*:*
Pai, cred ca raspunsul e inauntrul tau.si ar trebui sa stii, din tot ce ai patit ca nu merita.
Vorbeste cu el si fa-l sa inteleaga ca nu e OK ceea ce face, fa-l sa inteleaga ca viata merge mai departe si fiecare trebuie sa mearga pe drumul lui.
Daca acele fete (pe care nu cred ca le mai poti numi prietene) chiar se combina cu el desi stiu ca pe tine te deranjeaza, ei bine cred ca te invidiaza. O prietena adevarata nu ar face asa ceva nici in ruptul capului.
Daaa, e ceva dureros, te inteleg.eu as zice, pentru un moment sa te izolezi, sa petreci cit mai puti timp cu acele prietene si cu el.si n-ar fi rau sa ii arati lui ca esti mindra si independenta, ca el sa inteleaga ce valoare a pierdut.incearca sa-ti gasesti prieteni noi, poate nu adevarati, dar cu care sa poti ucide frumos timpul.