| Anonimow a întrebat:

Am avut o relatie de 3 ani.M-am despartit de ea acum cam o luna pentru ca am inceput sa ma plictisesc groaznic pur si simplu inca tin la ea dar mai mult ca la o sora sau ceva de genu adica nu mai am focul ala pentru ea de a o iubi.Ea inca ma iubeste si stiu ca sufera dupa mine dar ce pot sa fac sa nu mai sufere? inca tin legatura cu ea dar nu stiu cum sa o fac sa ma "uite". Funda

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Păi de ce i ti bati joc de ea? Si de sentimentele ei? Nu i ti e milă de ea? Că sărăcuța te iubeste? De ce te plictisesti de ea? După ce te ai folosit de ea o arunci ca pe o cîrpă? E frumos? Dacă ea i ti făcea asa ce zicea i? Eu zic să te m ai gîndesti, nu i ti bate joc de ea.

| Danysan a răspuns:

Asa asa amice bate-ti joc de ea ca a fost proasta si te-a iubit ce pl noastra -Gndeste-te ca si tie daca ti-ar face cineva asa cum te-ai simtii?-Dar probabil ca o ai pe alta si proasta nu mai conteaza-/.Nu te critic da ia aminte ca roata se intoarce ...cu ce ti-a gresit ...bai fratilor voi sunteti nebuni cum ma sa te plictisesti intr-o relatie,,,, nu Exista PUNCT.

| LadyBird16 a răspuns:

Este neplacut, dar din pacate nu ai ce sa faci daca asta simti. Trebuie sa ii explici situatia si apoi sa hotarati impreuna cum ii va fi mai bine: daca sa mai pastrati legatura, sau sa o intrerupeti, cel putin o perioada. Personal, as alege varianta a doua. Timpul le rezolva pe toate! Nu te invinovati, nu ai nicio vina ca asa simt si ea nici atat. In viata se mai intampla si astfel de lucruri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va mai luati ma oamenilor de el. A stat 3 ani cu ea, cei care-si bat joc sunt cei cu relatii de o saptamana-doua. El a tinut la fata asta ca doar nu statea 3 ani fara sa o placa dar acum s-a dus vapaia, poate nu a tinut asa mult la ea dar a tinut. Decat sa continue relatia fara sa o mai iubeasca mai bine ca i-a zis ca fata sa nu isi mai faca iluzii. Tine-ti minte ca adevarul, indiferent cat e de crud e mai bun decat o minciuna.