| Anonimow a întrebat:

Am avut o relatie de 3 ani.M-am despartit de ea acum cam o luna pentru ca am inceput sa ma plictisesc groaznic pur si simplu inca tin la ea dar mai mult ca la o sora sau ceva de genu adica nu mai am focul ala pentru ea de a o iubi.Ea inca ma iubeste si stiu ca sufera dupa mine dar ce pot sa fac sa nu mai sufere? inca tin legatura cu ea dar nu stiu cum sa o fac sa ma "uite". Daca incepeti cu criticuri mai bine nu mai lasasi comm....eu nu imi bat joc de ea este pur si simplu ce simt, imi pare rau ca sufera dar ce era sa fac? sa stau asa fara sa simt nimic?

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ori in car ori in caruta, esti familiar cu proverbul? Daca vrei sa te desparti de ea, atunci las-o singura, sa-si "linga ranile" si sa se vindece. Altfel, de fiecare data cand te bagi iarasi in viata ei, ranile se deschid si dor mai tare, pana devin insuportabile. Si ajunge sau sa se urasca pe ea, sau sa te urasca pe tine, sau sa urasca chiar viata.

| iubesc a răspuns:

Nu sta cu ea daca nu mai simti ceva, s-a terminat!

| vladuss09 a răspuns:

Te sfatuiesc sa te duci la persoana iubita si sa ii zici ca inca ti la ea si ca vrei sa fiti impreuna. Daca chiar te iubeste o sa accepte.

Funda?

| Elsker a răspuns:

Nu o mai cauta pentru ca nu-i va face bine. Mai bine sufera acum o perioada decat sa fie nefericita mai tarziu. Nu e corect nici fata de tine, nici de ea. Daca tu nu o mai iubesti, nu ai de ce sa mai fi cu ea. Viata merge inainte! Amandoi va veti cauta fericirea langa altcineva.

| LadyBird16 a răspuns:

Ai mai pus o data intrebarea, iti raspund din nou. Daca stai "fara sa simti nimic" - nu ai respect fata de tine si nici fata de ea, oricum comportamentul tau clar nu mai este acelasi, deci nici ei nu ii va fi usor. Adevarul doare, dar este cel mai bun. Ii va trece daca rupeti legatura.