Buna, Tequila :-)
Am exact ce iti trebuie. Urmareste cu maxima atentie acest video, te va ajuta enorm de mult in aceasta situatie :
http://www.youtube.com/watch?v=v6bjLsQP9_E
Iubeste neconditionat. Fara teama. Nu merita sa iubesti doar daca esti iubita. Aia e comert. Nu iubire. Cand iubesti, iubeste cu toata inima. Nu doar cu jumatate. Poti sa o faci :-) Iti doresc mult succes. Daca ai nevoie de orice alt ajutor, te ajut cu mare place.
Sa ai o zi superba :-)
Nu chiar deloc!
Simte ca il iubesti,dupa felul in care vorbesti cu el si te porti cu el! dar sunt persoane care nu merita sa plateasca pentru ceea ce au facut altii!
Vrea sa se simta iubit, vrea sa fie iubit de tine!
Ai putea si tu asa din cand in cand sa fi mai dragastoasa, dupa iti vei revenis, vei fi cea din totdeauna!
Daca chiar ti la el, lupta!
Nu toti baietii sunt la fel, eu cred ca gresesti daca nu-i impartasesti ceea ce simti pentru el dar tot odata ar trebui sa stie ca esti o fire mai sensibila care a trecut printr-o dezamagire
Hei! E normal ca atunci cand vii dupa o relatie in care ai pus suflet si ai fost dezamagita sa ai retineri acum. Incearca sa-i explici de ce te comporti asa. Eu cred ca te va intelege si va avea rabdare cu tine. Tu nu trebuie sa-i demonstrezi nimic. Trebuie sa faci ceea ce simti si daca tu crezi ca nu este inca momentul pentru a-i arata dragostea ta mai asteapta. Va veni si momentul in care vei fi pregatita sa-i arati cata iubire porti in suflet.
Timpul va decide in privinta sentimentelor tale si in privinta relatiei pe care o ai acum.
Succes!
Fi tu insati si totul o sa vina de la sine, daca vezi ca merita si chiar te iubeste de ce sa nu``i arati si tu dragostea pe care iò porti.
In iubire e nevoie de 2 persoane, ca sa-si impartaseasca unul altuia sentimentele si poate are si el nevoie de cineva dragastosa cum spui tu.