Dupa o relatie asa de lunga si-a gasit pe altcineva asa rapid
e de fatada sa te faca gelos stai linistit
E normal sa suferi dupa ea, ati avut o relatie lunga si din felul in care vorbesti chiar ai iubit-o. Ofera-ti un timp de suferinta, in care sa plangi, sa suferi, etc.iar mai apoi aduna tot ce iti aduce aminte de ea si pune deoparte, in asa fel incat sa nu ajungi sa le vezi prea des, evita locurile in care mergeati impreuna. Dupa asta iesi cat mai mult, ocupa-ti timpul cu un hobby, iesi cu prietenii, etc. Incetul cu incetul o vei uita, timpul vindeca in final orice rana.
Ai grija insa ...nu incepe chiar acum o noua relatie, te va ajuta sa te vindeci si apoi nu vei mai avea nevoie de respectiva si o vei face sa sufere.
Si inca ceva, daca starea de apatie, de suferinta se prelungeste, apare un nou viciu sau tendintele sinucigase mergi de urgenta la un psiholog!
Multa bafta!
Pai cu siguranta ea nu mai simte nimic pentr tine, nu se poate sa isi fi gasit pe cineva intr-un asa timp scurt dupa o relatie de 3 ani si mai ales daca te-ar fi iubit... iesi cu prietenii cat mai des, distreaza-te, si fa-ti alta prietena! cu rabdare i sa o uiti!
Da-mi adresa ta sa-ti trimit o cravata 100% eco, de la tara de la mine.
tu trebuie doar sa mai gasesti o creanga de pom rezistena, eventual un stejar.
sunt stejari d-astia pe la tine prin zona?
de nu, te asteptam la noi, doar sa dai un mesaj privat.
te pupy.
Si eu am avut o relatie de 3 ani si 11 luni si s-a terminat din acelasi motiv el si'a gasit pe alta..bine nu fusese prima..ma inselase de nenumarate ori cat timp a stat cu mine. m-am invatat minte si mi-am facut cat mai mult amici. printre ei am cunoscut un baiat care m-a placut cu adevarat si in ziua de azi avem o relatie de 6 luni impreuna intr-adevar a durat ceva timp sa uit 3 ani si 11. asta fiinda 1 an si 3 luni pana sa incep alta relatie... eu ti'as spune. iesi cat mai mult cu amici tai fa'ti alti noi(cu atat mai mult de sex feminin) si daca vrei o relatie serioasa incearca sa cauti pe cineva care sa merite si incearca sa te distrezi foarte mult. cand e sa vina o sa vina singura,, nu are rost sa te razbuni pe mancare pe somn si etc. fa'ti viata nu a meritat