| Mela_9963 a întrebat:

Am avut o relatie de 3 luni aproape cu un tip, chestia e ca m-a inselat cu prietena mea cea mai buna. Eu stiu ca nu mai are rost sa continuam si ca s-a schimbat foarte tare in ultimele saptamani. Totusi il iubesc foarte mult si nu pot sa-l uit. Vreun sfat ceva? Help

Răspuns Câştigător
| JustThat a răspuns:

Hmmm thinking
Chestia cu cea mai buna prietena se intampla frecvent oh go on
Adica presupun ca nu mai esti cu el deci poate a vrut sa te faca geloasa sau poate a vrut sa suferi sau ceva de genu
Eu zic ca daca te'a inselat o data o sa o mai faca. Crezi ca o sa'i fie rusine sa te insele sau ce? oh go on
Nu'i cedawinking Ca el sunt mii happy

2 răspunsuri:
| AnonimA a răspuns:

Buna lasa tipul sa decida pentru tine adica e greu stiu s auiti p cineva la care ti dardaca nu poti gandeste-te macar la asta "m-a inselat cu pr mea cea mai buna"omg cum sa faca asa ceva? daca te iubea nu facea acest lucru deci gandeste-te ca nu t iubeste si ca si-a batut joc de tine deci...NU TE MERITA

si ai putea s aincepi o relatie cu un alt tip si incearca s nu iti mai pui inima p tava asa d usorbig hug

multa bafta

| deyu1998 a răspuns:

Poi daca te-a inselat.ar fii bine sa il uiti.Stiu ca doare stiu ca inima iti zice sa continui asa si creierul sa treci pe asta si stiu ca e greu. Isi cu preitenii, gandeste-te la altceva fa in asa fel inca tsa il uiti. Daca te straduiestii o sa reuseti.
Fara efort nu reusestihappy
Succes:*