De ce vrei sa fi cu o persoana care te ignora? Tu iti pui sufletul pe tava si ea ti-l calca in picioare. Asculta-ma pe mine care sunt fata si stiu cum gandim noi fetele: NU MAI VREA SA FIE CU TINE! Cel mai bine ar fi sa iti gasesti o fata serioasa care sa te aprecieze asa cum meriti. Fi barbat si mergi mai departe! Nu e ultima fata de pe pamant!
Salut robert in primul rand felicitari pentru relatarea faptelor atat de bine,eu nu inteleg un singur lucru cum naiba se face ca ea e o persoana retrasa si tu ai iubit-o cum ai reusit sa te apropii atat de mult de ea incat sa o iubesti,e adevarat ca iubirea e un fenomen ciudat care nu poate fi explicat, dar in situatia ta cred ca ai avut tarie de caracter sa ajungi sa o iubesti, ca si prietenii tai si la fel ca si colegii nostri de pe TPU care ti-au raspuns mai sus sunt adeptul ideii``cand o relatie se termina pur si simplu se termina`` indiferent ce ai face mai reusesti sa o prelungesti, dar de terminat tot se termina, o relatie daca nu a mers odata crede-ma nu va merge nici a doua oara plus ca pentru o relatie e nevoie de 2 din ce povestesti tu mai sus erai doar tu,imi pare rau ca suferi, dar mai bine suferi acum mai putin decat sa te impaci cu ea si sa suferi mai mult, nu are rost sa mai incerci o impacare pentru ca nu ai cu cine, daca te iubea te asculta si vedea ca intentiile tale au fost bune, ea nici nu a vrut sa auda de tine succes mai departe
Se vede ca tu o iubesti si tot speri sa revina la tine. Chiar si mai tazriu, doar sa revina. Prea i-ai facut toate poftele si mofturile, cred ca ea vrea ceva mai dinamic, altfel nu se supara pentru un fleac. Dupa ce ea deja se distantase. A gasit doar pretextul.
Lasa, o sa suferi o perioada n-ai de ales. Si asta face parte din iubire.
Cauta insa pe cineva de langa tine. Poate ai si idealizat-o cu distantele astea, plus ca sunt multe tentatii cand esti singur/singura mai mult timp.