Eu personal nu recomand asa ceva, ca fata te vei indragosti de acel prieten cu benefici plus ca isi faci mult rau, daca tu il iubesti il vei iubi si mai mult prin sex, pentru ca prin sex se creaza un hormon care da senzatia de indragostire http://vivanatura.ro/hormonul-dragostei-este-oxitocina/
plus ca asta e o aiureala gandeste-te ca asa poti rau altei persoane creazand ca tu il iubesti cand tu esti cu fostul, daca el nu vrea realatie putea sa spuna asta de la incept, ceea ce a facut a fost bataie de joc de fapt, nu vrei relatie nu incepe o relati simplu, parerea mea uita-l numai te milogi de el atata
Duce la prapad prostia pe care o aveti voi. Imi si imaginez peste ceva timp cand o sa gasesti un baiat de care iti place dar tu inca te culci cu ex. Dupa ceva timp el va afla ca atunci cand voi va cunosteati tu ti-o trageai cu ex si se va simti ca ultimul ratat si iti va da papucii si asa te vei simti si tu ca ultima ratata.
Iti faci doar tie rau mai bine lasa-l. timpul le rezolva pe toate incearca sa iti petreci timpul altfel sa mergi la sala, orice altceva si il vei uita.dar nu te complica cu el ca nu merita nu lasa sa profite de tine.