Nu este fidel cu tine daca s-a culcat exact cu sora ta. dar pe langa faptul asta si sora ta este de vina.ar fi trebuit sa o trimiti pe sora ta la prietenele ei si sa petreaca timpul cu ei si nu cu prietenul tau. Dar asta nu intreleg cum a putut s-o faca exact cu sora ta? Eu cred ca daca te-ar iubi nu ar face asta. dar poate ca nu s-a putut abtine si ca sora ta ar fi obligat pe prietenul tau ca sa faca asta. Dar fai un test de fidalitate la prietenul tau sau fostul prieten si sa vezi ce raspunsuri iti va da si daca totusi le va respecta. Daca il iubesti si si el te iubeste da-i inca o sansa si daca se mai apropie de sora ta sau daca incepe sa vorbeasca cu ea. I-al pe raspuns din ce motiv a facut asta? si daca nu inceteaza iti zic ca el doar joaca cu tine si solutia cea mai buna este sa-l uiti si sa incepi o relatie noua.
succes:*
Yopz tu dai vina pe sora ta. Ok, dar daca baiatul acela a fost cu tine 7 luni de zile de ce trebuia sa se culce si cu sora ta?, hai sa spunem ca va veti impaca si intr'o zi mergeti impreuna la o aniversare sau la munte unde o sa stati 10 persoane intr-o casa iar tu mergi la culcare si in sufragerie o sa ramana 2 fete si el singur crezi ca nu o sa de'a si la ele? , sau daca a putut sa te insele cu sora ta care tu erai in camera cealalta. ce te face sa crezi ca nu te va insela si cand va fi plecat in alt oras sau nu va veti vedea cateva zile, putea frumos sa stea in banca lui si sa nu se de'a la sorta sau in caz ca sora ta s-a dat la el trebuia s'o respinga.
Nu am de gand sa lungesc asta...nu de alta, dar raspunsul este cat se poate de simplu.
daca te impaci cu el vei trai mereu cu intrebarea: oare nu ma inseala si acum?
oare am dreptate? daca am, nu mai merita, pentru ca asta inseamna ca nu mai ai incredere in el si o relatie fara incredere nu se poate. daca nu am dreptate esti libera sa te impaci cu el.
Mda.
se pare ca i ai cerut prea mult pe bufnitza
in plus sora ta ia cedat bufnitza for free
Faza cu bufnita nu am inteleso imi cer scuze... problema e ca el s-a culcat cu mine sau marog eu cu el in seara aia si is inca la inceput si n-am mai putut no reusit sa se termine ma gandeam ca nu stiu sal inteleg cai baiat, pe soramea o judec ca putea sa se retraga ca sora ca stia ca is cu el de ceva timp putea sa steie pe trebuie ei si el nu trebuie sa incerce si cu el nu cred ca ma mai impac dar nici el nici soramea n-o sa mai insemne ce or insemnat pana acum in viata mea...
De fapt am terminat orce legatura cu el mai am un inel de la el pe care o sa il dau acum sunt cu alt baiat dar nu pot tine la nimeni nu stiu care e problema mea dar nu mai pot tine nu mai pot iubi pe nimeni ce sa fac