| Cristyyyna a întrebat:

Am avut o relatie de ceva timp, si am facut sex cu el de aproximativ 10 ori pe toata perioada relatiei(de 4 luni). Cu el mi-am inceput viata sexuala,si nu am folosit nici prezervative,nici pastile, si nu am ramas insarcinata.(norocul meu) Motivul?

8 răspunsuri:
| scarletjo a răspuns:

Trebuie sa fi foarte atenta.O sarcina poate fi extrauterina(sa nu se dezvolte si sa devina toxica pentru organism) iar tu sa ai ciclu regulat; chiar daca ai ciclu o sarcina se poate dezvolta. Sau poate nu erai in perioada fertila.

| DeeaMarry a răspuns:

Si daca luai vreo boala ce te faceai? Sau poate chiar ai contactat una, dar nu stii tu.
Si daca ramaneai insarcinata? Fugeai repede sa faci avort, nu?straight face Faci experimente cu un risc enorm! Nu stiu daca ai realizat asta pana acum straight face.
Ai avut nororc. Si sper sa te tina in continuare, pentru ca o persoana atat de inconstienta nu merita sa aiba copii. Probabil asta a fost si motivul pentru ca Dumnezeu nu a permis sa ramai insarcinata.

| aryana1991 a răspuns:

4 luni impreuna si ati facut sex neprotejat? ai grija la urmatoarea relatie ca ulciorul nu duce de multe ori la apa si norocul poate deveni ghinion

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai ce era obligatoriu sa ramai? poate nu a existat niciun spermatozoid atat de curajos incat sa isi faca treaba.

| neutrino a răspuns:

Tu ai spus:norocul tau!

| Pitzipoanca a răspuns:

1. Nu a ejaculat inauntru. 2. Este steril - el nu va lasa vreodata o fata gravida. 3. Esti sterila - n-o sa faci copii (neajutata de n tratamente). Acestea sunt cateva variante. In plus, ti-as sugera sa folosesti prezervativ. Nu poti renunta la el doar pentru ca tu ai asa, o dragoste mare ce dureaza 5 minute.

| FcRb1923Madalin a răspuns:

Cineva sus acolo te iubestelaughing

| yourFanta a răspuns:

Deci,v-ati despartit, chiar daca i-ai oferit totul? poate ii cam prost baiatu`