Tu care ai scris aceasta intrebare, vezi de drumul tau si sa ai noroc in dragoste.Salutari de la TPU!
Pai stii bogatia nu conteaza in primul rand si ar trebui sa vb cu el si sa ii zici ca u tii la el din cauza asta nu ai mai continuat cu x si zii ca pentru el ai facut asta, uneori renuntam al alte pers pentru altele care nu ne merita si tot noi suferim, nu se merita in ziua de azi rar gasesti o iubire adev care sa nu fie bazata pe interes, eu te-as sfatui sa vb cu respectivul si sa ii zici ca sa stii si u ce sa faci daca nu sa iti cauti pe altcineva ca sa nu stai singura si sa suferi succes
Imi pare foarte rau de situatia in care esti... incearca sa-ti faci o prietena cu care sa iesi sa vb cu cineva deoarece nu e bine sa te inchizi in tine! fruntea cineva acolo sus o sa-ti dea si tie baiatul care sa te merite si sa te respecte! ai grija de tine
pa pa
Da raspundetzy feti la intrebare! draga mea nu stiu ce sa sp incearca sa te aproprii de el sa tzyy o convb cu el si vezi ce sp daca zice ca nu mai vrea sa aiba nimic cu tine lasa-l ca e mai bine si pentru vitza ta
Eu cred ca ar trebui sa ii arati cat de fermecatoare esti.Eu am 11 ani jumatate si am avut un iubit dar nu a mai venit la o intalnire dupa aia m-am dus la plimbare si m-am intalnit cu niste persoane din casca lui adica niste fete care erau mai mari ca el dar nu il atrageau deloc. Una i-a zis nu stiu ce chestiii neadevarate si uite asa ne-am despartit. Aveam si eu perioade in care nu vroiam sa mai traiesc dar am incercat sa uit si acum as vrea sa ne impacam daca se poate.Cat despre tine, cred ca trebuie sa ii spui ca il placi si sa incerci sa fii cu el.Imbraca-te chic, sa ai atitudine, si sa faci ce crezi ca e mai bine. te pup pa