Cea in masura sa decida esti numai tu, tu esti singura care stii motivul despartirii voastre, parerea mea este sa-i mai acorzi o sansa, asta in cazul in care nu a gresit prea tare.
Eu spun ca merita a doua sansa.Daca inca il mai iubesti iarta-lO sansa nu o sa strice deloc
Daca si-a cerut iertare este clar ca ii pare rau si ca te iubeste.
Ai grija de tine si nu v-a mai certati
Daca il iubesti mai dai o sansa, merita. E parerea mea, decizia finala iti apartine...
Eu cred ca stii ce doresti de fapt sa faci...eu una as prefera sa ramanem doar prieteni si nimic mai mult...motivele despartirii le stii doar tu asa ca...
Depinde de ce v-ati certat. Daca e baiat bun si il placi mult, merita o a doua sansa.
Poi cum am sp in intrebarea anterioara, u esti cea care trebuie sa decida, u cunosti cel mai bine pers, u stii ce e in sufletul tau...eu zic ca intr-o luna nu cred ca puneai asa repede suflet... daca greseala nu a fost prea mare(in cazu in care a gresit el), eu zic sa va impacati.bafta
Exact daca este un tip si te merita da. daca nu.las-o balta exista alti baieti
Pai in primul rand, este decizia ta, nu a noastra, la astfel de intrebari nu stim raspunsul, numai tu il sti "succesuri"
Depinde cat de grav ai gresit sau ati gresit :-s
da-i o sansa daca il iubesti mult :*