anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut o relatie de scurta durata cu un baiat...am tinut foarte mult la el si mi-a placut cu mult timp inainte de el. Tin sa spun ca si el vroia sa fie cu mine dar a durat mult timp pana sa fim impreuna din cauza rudelor lui(este de o alta religie dar nu are nimic a face cu acea religie). Am fost o saptamana impreuna dupa care mi-am dat seama ca ma vroia numai pentru sex...de atunci am inceput sa ma port foarte urat desi tineam si mai mult la el.Nu inteleg de ce atat de mult timp(cam jumatate de an)a umblat dupa mine si apoi s-a intamplat asa. cel mai mult mi-a placut ca ne intalneam pe ascuns pentru ca nu putea sa ne vada nimeni. A plecat apoi din tara si acum s-a reintors...nu m-a sunat...desi o facea tot timpul...nu l-am sunat... mi-am dat seama ca si acum tin la el dar chiar nu se poate...sunt sigura ca in curand ne vom intalni si n-am sa pot sa ma abtin daca incepe iar sa "ma vrajeasca". Ce sa fac? Cum sa ma comport?

5 răspunsuri:
| Linda a răspuns:

Daca te cere in casatorie e ok, daca nu te cauta, nu-l cauta. Daca te intalnesti, pari grabita si cu multe pe cap. Gaseste-ti prietene matura care sa te sustina pentru relatii serioase, nu el e solutia pentru sentimentul tau de singuratate. Cine nu reuseste sa fie fericit fara o relatie din asta, nu va avea fericire nici cu ea.

| carlita_4462 a răspuns:

Incearca sa fi cat mai indiferenta fata de el. Daca tine la tine si te vrea iti vei da seama imediat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna
Daca vrea sex, ignora-lwinking
Nu te uita la el, nu-i raspunde la mesaje si nici la mess
O seara placuta happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ignoranta cea mai grea lovitura, ma ales pentru ce vrea el, nu-l lua in seama, stiu ca nu poti ordona inimii dar de data asta ncearca sa iubesti cu creierul nu cu inima happy daca o faceti si apoi te paraseste, te lasa cu inima si mai ranita decat e acum, deci sper sami asculti sfatul, daca nu te rog sa ne ti la curent happy mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te-a curtat pana a crezut ca si-a atins scopul: sex. Daca a vazut ca tu nu esti pregatita, nu-l mai interesezi. De ce sa nu poti sa ii rezisti, daca stii ca doar sex vrea si apoi te lasa?