Ariel,
tu chiar nu te respecti deloc?
daca fostul nu avea nimic bun in el, de ce inca mai suspini dupa el? poate ca te obisnuisei asa, sau poate ajunsesei sa crezi ca asa trebuie sa se poarte cu tine?
cum sa iti ia banii? cum sa te jigneasca?
unde e respectul de sine?
E foarte bine ca nu mai esti cu acel tip, poate inca nu esti refacuta complet dar cu timpul o sa treaca. Eu zic sa-l apreciezi pe cel cu care esti acum si sa-ti dai seama ca nu mai are rost nici macar in gandurile tale sa apara fostul.nu ai de ce sa-l regreti! Nu ar fi iesit nimic bun doar ti-ai fi pierdut si mai mult timp, zi mersi ca te-a lasat libera! Bafta!
Te inteleg am trecut prin momente din astea dar te-ai gandit ca barbatul care este langa tine e putin timid? si poate nu are curajul sa faca unele chestii pentru a te satisface pe tine incearca sa uiti de fostul daca te vei intoarce la el poate vei suferii mai mult...
Ei lasa ca eu tot cred ca este mai bine sa nu fii cu violentul ala. Tu nu ai nimic de pierdut, distreaza-te, fa-ti prieteni noi ca este mai bine fara el, nu regreta nimic ca ai facut totul bine.
Vei trece si peste asta cu barbatul actual, timp si rabdare si totul va fi all right
Nu inteleg de ce majoritatea fetelor se indragostesc de baieti mai "rai" sa zic asa. nu stiu ce pot sa-ti spun. ar trebui sa vorbesti si cu actualul tau iubit si sa-i impartasesti problemele tale, poate va intelege si va incerca sa te faca sa-l iubesti. in rest, cand te gandesti la fostul tau, gandeste-te la cele mai rele momente petrecute alaturi de el si atunci, poate vei reusi sa omori iubirea aia.
Daca tu te mai gandesti la loser-ul ala incepi sa semeni cu el
cand esti cu un loser devii un loser!
Saracuta de tine, cu toti trecem prin faza asta, numai ca uni nu recunosc, si eu ma simt la fel fata de exa., desi era o panarama mincinoasa care insela, parca tot a ramas o parte din mine la ea...
Deci, dai peste un badaran.Se poarta urat cu tine, violent.etc.
Scapi de el, iti refaci viata. Dai peste un baiat bun din toate punctele de vedere, care are grija de tine, si spui ca nu e indeajuns? apoi spui "cred ca il mai iubesc pe fostul".
Asta ma duce cu gandul la cainele care linge mana celui care il bate si o musca pe a celui care il apara.Nu ai pic de demnitate...
Este un lucru normal, in multe cazuri femeile batute ajung sa depinda sentimental de cel care le abuzeaza. Dar trebuie sa treci peste limitele biologice, sa devi mai constienta de sine, sa te apreciezi si in masura de aceasta apreciere sa vezi ce meriti in viata.
Si un lucru foarte important, nu-L lasa pe Dumnezeu deoparte, El trebuie sa fie in mijlocul oricarei relatii.
Domnul fie cu voi.
Sincer te inteleg adica barbati cateodata nu reactioneaza cum ar trebui ( partea cu luatul banilor e prea iesita din comun), cum l-ai iubit pe el asa o sa-l iubesti si pe actualul sau poate pe urmatorul, ai spus ca nu iti este de ajuns ...asta e pb voastra a femeilor daca un barbat se poarta frumos cu u nu e bine, cu timpul il vei uita aproape definitiv dar trebuie sa te gandesti ca meriti ceva mai bun si ca el nu era potrivit pentru tine, cum sa fie cineva potrivit pentru tine daca te face sa suferi, cand citesc intrebarile astea mi se par atat de absurde dar asa e cand esti ranit nu mai gandesti rational ai numai tampenii in cap
Îţi recomand să te uiţi la filmuleţul ăsta: http://nuepoveste.ro/film şi o să înţelegi de ce ţi se pare că ţi-e dor de el... şi că îl iubeşti şi acum.