| Larisapopov71 a întrebat:

Am avut o situație în ziua de Crăciun care m-a lăsat confuză și aș vrea să știu dacă am exagerat sau am avut o așteptare normală. Eu și iubitul meu am decis să sărbătorim doar noi doi Crăciunul, așa că m-am pregătit din timp, am gătit și am făcut curățenie pentru a avea o zi relaxantă împreună. După masă, când am vrut să vorbesc la telefon cu mama mea, iubitul meu s-a ridicat și s-a dus pe canapea, spunând că nu vrea să rămână pentru a saluta, deși l-am rugat să rămână măcar să spună 'Crăciun fericit'. După el a mers in living iar eu am mers în dormitor, am închis ușa și am continuat să sun alte persoane dragi. Convorbirile nu au durat mai mult de 30 de minute, iar când am ieșit din dormitor, am observat că el plecase deja fără să mă anunțe și m-am trezit singură în ziua de Crăciun.
Mi-a spus că s-a simțit ciudat fiind lăsat singur și că am închis ușa. Aș vrea să știu, este normal ca partenerul să se supere în astfel de circumstanțe? A fost greșit din partea mea să îmi iau câteva minute pentru a vorbi cu familia, având în vedere că el nu dorea să participe la aceste conversații? Cum ar trebui să gestionez această situație, având în vedere că am rămas singură în ziua de Crăciun?

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Să-l lași singur de tot.

| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate, baiatul a avut dreptate de data asta.
Daca ai hotarat sa faci Craciunul cu iubitul, de ce te-ai apucat de sunat mama si rudele, pe care le puteai suna a doua zi, sau oricand in alta zi, dar nu in timpul pe care l-ai alocat doar tie si iubitului?
Cred ca este un lucru urat si toatal inadecvat, sa faci asta taman omului pe care pretinzi ca- iubesti.