Din cauza ca ao fost prima oara categoric nu se poate sa fie din cauza emotiilor sau din cauza celui cu care ai facut pasul asta. ai spus si tu ca nu simti nimic pentru el
Inseamna ca nu esti atasata suficient din punct de vedere afectiv si emotional de persoana respectiva.
Pai daca nu-l placeai logic ca nu simteai nimic pentru el sau aveai emotii si din asta funda
Sigur ca nu simteai nimic pentru acel baiat. daca nu simti nimic nu are un farmec primul sarut...deci ia-l in conziderare ca a fost ca un exercitiu
Pai din moment ce tu spui ca nu ai simtit nimic pentru acel baiat poate fii si asta raspunsu` pe care`l cauti. Si eu sunt de parere ca da.
Din cauza ca n`ai simtit nimic pentru acel baiat!
Daca tii la o persoana[in cazul tau baiat] acel :* trebuie sa fie ceva frumos pentru tine!
Sincer, eu am vomitat dupa primul sarut, si a fost cu un baiat care chiar imi placea. Din cauza emotiilor, bineinteles. Alte vremuri, acum fetele nu au emotii nici la prima. ehem. infipta'n gat.
Din cauza ca nu simteai nimic pentru el. Aici sta aproape toata frumusetea sarutului... fara fluturasii din stomac nu mai are farmec. Spre exemplu la mine primul sarut a fost minunat, mi-a placut enorm si a fost cu un tip pe care chiar il iubeam. Mai tarziu, mai mult din ambitie mi-am facut un prieten pentru care nu simteam nimic. Cand a venit si vremea sarutului pot sa spun ca a fost groaznic si nu datorita lipsei de experienta:-J