| MrDrew a întrebat:

Am avut prima intalnire cu o fata. Totul a mers bine a ras ne am simtit bine. Am avut contact. Am stat lipiti pe banca. Ne am tachinat, lovit in gluma. Finalul a fost in graba pentru ca amandoi fugeam dupa autobuz. A foat doar un sarut scurt. (Singurul) problema e ca in seara aia am mai vb niste chestii. Dimineata mi-a scris ea. Dar se vedea oarecum dezamagita. Conversatia nu era ca inainte sa ne vedem.(adica nonstop despre orice cu poze) si am sfarsit ziua a 2 a prin a o intreba de ce e asa seaca. Ea mi-a zis ca mi se pare dar dadea raspunsuri seci. Dupa ne am certat si m-a lasat cu seen. Ce e de facut? Tin sa precizez ca am vb cu ea inainte sa ne certam si am stabilit o alta intalnire desi mie mi se parea cam fortata din partea mea si ca ea mi-a raspuns din politețe. Cred ca paranoia mea a distrus totul.

2 răspunsuri:
| leapșa a răspuns:

Cere-ti scuze pentru comportamentul adoptat si las-o putin sa se calmeze. Cat despre intalnirea a II-a, as zice s-o intrebi, dar dupa ce-ti ceri scuze, daca isi doreste si ea asta, apoi du-i o floare sau ceva dulce si fii atent la ce spui si la ce faci.
Tachinarile sunt dragute, dar ce-i prea mult strica. Faci o data, de doua ori, dar gata.

| Alesya27alesia27 a răspuns:

Dragule, poate fta avea o zi mai proastă, noi fetele ne comportam ciudat cand ne vine ciclul menstrual. Nu mai fi nici tu asa de paranoic si incearcă sa vorbesti cu ea cu calm si sa o intrebi,, ce ai esti bine? imi pari supărată! s-a intamplat ceva?,, nu o pune repede la zid si incepe sa ii spui cate si mai cate, s-ar putea supăra mai tare. Incearcă sa o lasi mai liberă si sa iti spună ea daca vreti sa va intalniti. Nu o mai presa.
Sper că te-am ajutat!