| AddictedToYou08 a întrebat:

Am avut primul contact protejat pe 22.11.Ieri trebuia sa-mi vina mentruatia, dar nu mi-a venit. Din ce cauza poate sa intarzie daca a fost protejat?

Răspuns Câştigător
| niponX a răspuns:

Dragă AddictedToYou08,

Atunci când ai primul contact sexual, se formează foarte multe schimbări hormănale la tine în organism. NU e de rău, stai liniștită. Trebuie să fii conștientă că a fost un pas important și cu această dată, ai început să te maturizezi mai repede fizic.
Din această cauză, menstruația mai poate întârzia. Dacă ai folosit corect prezervativul, este exclusăo eventuală sarcină. De acum, până se va obișnui corpul cu schimbarea produsă, menstruația nu va mai fi regulată, dar nu durează mult.
În concluzie, liniștește-te, pentru că așa e normal.

Cu drag,
niponX

10 răspunsuri:
| DeliricEdeVina a răspuns:

Mai asteapta 2-3 zile nu ai cum sa fi insarcinata.

| derpiiiiiiiina a răspuns:

Poate s-a rupt prezervativul. Daca esti sigur ca asa ceva nu s-ar fi putut intimpla, nu te ingrijora, pote fi din cauza stresului sau a unor schimbari hormonale.

| larybublegumm a răspuns:

Dupa primul contact e normal sa fie ceva dereglari hormonale, daca nu s-a rupt prezervativul stai linistita ca in 2-3 zile o sa apara menstruatia

| RAY a răspuns:

Organismul nu-i un ceas exact, in functie de organism va veni si ciclu, nu trebuie sasi faci probleme, daca chiar esti alerta fa-ti un test de sarcina, dar daca ati protejat e imposibil

| vali1985 a răspuns:

Intarzie cu 2-3 zile.

| Manuellllaa a răspuns:

Asa e normal draga mea, sa-ti intarzie cel mult 3 -4 zile.Nu te panica daca a-ti facut`o protejat nu are de ce sa-ti fie frica.

| BoMbOnIkRoOzSiDuLcE a răspuns:

Mai asteapta cateva zile si eventual fa un test de sarcina happy

| Kennziiie a răspuns:

Menstruaţia vine neregulat. Chiar dacă eşti mare (19.20 -30 ). :*

| mona a răspuns:

Iti poate intarzia si din cauza ca ai facut sex, dar o sa iti vina stai linistita

| Adry05 a răspuns:

Neregularea menstruaţiei. Dacă a fost protejat şi nu apărut niciun fel de incident in timpul contactului, atunci nu e nicio problemă.