anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut primul contact sexual neprotejat iar la cateva zile la data care trebuia mi-a venit menstruatia.Va rog frumos sa-mi spuneti daca chiar si asa exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?

6 răspunsuri:
| XxBlueRosexX a răspuns:

Daca a lasat in tine se poate daca nu a lasat si atuci se poate dar sunt sanse foarte mici...fa-ti un test de sarcina sau 2 pentru ca este cel mai sigur... data viitoare fi mai atenta si nu mai fi copil si protejeazate..nu spun din rautate dar e pentru siguranta ta pentru ca daca esti la o varsta frageda iti stici toata tineretea.

| Azµre a răspuns:

Daca s-a terminat in tine da exista aceasta posibilitate. Data viitoare folositi prezervativul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dă cu banu.

| Mell1321 a răspuns:

Poate sa iti vina menstruatia si cand esti in a 4-a luna de sarcina. Nu mai face sex neprotejat deoarece el elimina o substanta care contine o cantitate mica de spermatozoizi inainte de ejaculare si e destul sa scape unu dintre ei. Parerea mea, fa un test de sarcina dupa 3 saptamani dupa contact, ca sa fi sigura.

| Azµre a răspuns (pentru Mell1321):

N-ai cu cine sa vorbesti am discutat problema in mii de topicuri dar degeaba sigh nu asculta de nici o forma

| culmea a răspuns:

Este posibil.