Nu fii supărat că energia negativă va dăuna mediului înconjurător,creste iar inclazirea globală,asculta la mine,nu regreta nimic,a fost o experiență, viața este un culum de experiențe, mai sunt fete nu te plânge, că și făcut sex cu ea înseamnă că și potențial, ești atractiv
Buna.Asa se intampla prima data pentru toata lumea, nu e nicio tragedie, keep calm and move on. Cand te-a intrebat daca vreti ceva serios? Inainte sau dupa sex? Ce varste aveti? Daca ai primit seen inseamna ca respectiva nu merita oricum si mai devreme sau mai tarziu ar fi recurs oricum la un comportament nesimtit.You dodged a bullet. Data viitoare ar trebui sa mai astepti pana la sex.Din ce zici aia reiese ca ati probat compatibilitatea in acest mod, ei nu i-a placut, asa ca a lasat-o balta.
Inainte de sex m-a intrebat
Misoginul loveste din nou. Dintr-o data nu mai dai raspunsuri normale, ci incepi sa insulti ca ultimul bădăran.Nu ma refeream la propria relatie, dar esti liber sa interpretezi ca un adevarat misogin.
Eu ma retrag, sper sa fiu ultima femeie care are de-a face cu tine, caci altele nu prea meriti cu gandirea asta sexista.
Nu meriti o discutie civilizata pentru ca nu-ti face fata capul la asa ceva si n-o sa intelegi. N-o sa gandesti obiectiv in veci. Daca tot ai zis la cealalta postare ca nu-s consistent in gandire mi-e clar ca mi-ai citit comentariile de la celelalte postari (si tot n-ai inteles nimic daca iti par inconsistent, dar lasam asta); comentarii in care in unele din ele iau in mod clar partea femeilor. Sa spui pe nume lucrurilor, mai exact greselile pe care le fac femeile nu e misoginism, e o constatare; la fel cum si constatarea greselilor barbatilor nu e misandrie. La fel cum ce am scris mai sus nu au fost insulte, au fost niste constatari cu care sunt sigur ca te-am nimerit. Misoginism inseamna ura nefondata si dispret fata de femei, nu faptul ca le tragi la raspundere pentru prostiile pe care le fac sau deciziile pe care le iau.
Mai ai de crescut, mult si bine. Eu gandesc din ambele perspective, tu gandesti doar din perspectiva femeii ca o feminista new age fara pic de logica in cap. Nu ai idee ce efect au anxietatea si stresul de a ii face pe plac partenerei asupra performantei unui barbat in pat, el fiind incepator si pana ieri virgin. Ce i-am recomandat baiatului nu e din lipsa de empatie pentru femeie, e ceva ce le-ar face bine amandurora; 1 la mana sa nu mai simta saracul baiat ca 'a decurs oribil', 2 la mana sa aiba si fata o partida mai placuta odata ce baiatul e mai relaxat, in the moment, ceea ce il va face mai bun de la sine, si mai bun pe viitor. Sa nu mai zic ca suntem in 2023, nu in epoca de piatra in care sa te lauzi cu faptul ca ai jungla in pantaloni. Ca iti place sau nu sunt niste standarde sociale, si cred ca nu ti-ar placea sa-l vezi pe unul cu *** de par in nas, dar din moment ce e un fenomen natural ar trebui sa-si lase flocii sa-i acopere nasul, nu? Asa suna logica ta. Sau facem pick and choose pe ce ne convine si ce nu? Fata junglei, la subrat te razi? Sau vrei sa fii mai conectata cu pamantul si natura, keeping it all natural? Mustacioara ai? Te-ai pensat vreodata? De machiat te machiezi? Cand iesi in oras sau mergi la o nunta? Daca da, de ce? Credeam ca ce e natural asa trebuie sa ramana. Inainte sa postezi un comentariu stai pe spate un pic si mai gandeste-te. Desi nu stiu daca te va ajuta in vreun fel, cred ca e o problema de capacitate la mijloc.
Am scris deja ca partenerul meu nu are nicio problema. Daca avea, nu urma sa ne casatorim, stai linistit.Din moment ce extragi numai ce vrei tu, ti s-a urcat testosteronul in ochi.Nu pot sa nu observ cum continui cu aceleasi atacuri penibile la persoana si faci oficial parte din aceeasi echipa frustrata de masculi tpu.Nu trebuie sa ma justific cum ies in societate fata de un individ ca tine. Poti sa te iei de-o mana cu anonimul, care s-a trezit cu contul suspendat tot din cauza remarcilor foarte utile.Carry on.
Frate,nu te demoraliza ca asa e la inceput la toata lumea.
Nu ai cum sa fii un mascul alfa la prima partida de sex.
1.,,Sfaturi sa trec peste"
Incearca sa stergi cu buretele ce s-a intamplat intre tine si fata respectiva si oricum la urmatoarea partida de sex nu o sa te mai simti jenat.Si ocupa-ti mintea cu alte lucruri mai utile pana vine urmatoarea ocazie de sex.
2.,,Nu stiu daca pot ierta asa ceva"intodeauna trebuie sa te ierti pe tine indiferent de greselile pe care le faci in viata. Faptul ca ai fost stangaci la prima partida de sex nu este un lucru de neiertat trebuie sa o iei ca pe o experienta.
Si intodeauna sa te iubesti pe tine.
3.,,Mi se pare lipsa de respect sa nu comunici cu partenerul tau".In aceasta privinta ai dreptate dar trebuie sa fii constient ca unele fete sunt superficiale si au pretentii exagerate de la baieti asa ca tu nu trebuie sa ai asteptari mari de la ele.
Si acum in primii ani ai tineretii, nu te baga pe relatii serioase, incearca sa ai aventuri si sa experimentezi cu cat mai multe fete.
Si legat de fata aia, eu zic sa nu te mai gandesti la ea avand in vedere ca nu ti-a raspuns la mesaj si dorea o relatie serioasa cu tine. Poate nu e fata potrivita pentru tine.
Un lucru pe care l-am invatat in viata asta e ca nimanui nu-i pasa pe cat crezi tu ca le pasa. Daca ghosting-ul continua, foarte curand nici n-o sa-i mai treaca prin gand ce s-a intamplat. Toti avem vietile, relatiile si intamplarile noastre. Ai spus-o chiar tu. 'totul a decurs oribil, FIIND INCEPATOR'. Nu ai de ce sa te simti jenat cand ce ai patit tu patesc majoritatea barbatilor, nu e ceva ce poti controla. dar ce poti controla e cum reactionezi, iar data viitoare poti oferi si avea o experienta mai placuta. Inca un lucru, ca sfat de viata iti recomand sa fii egoist la inceput cand vine vorba de sex; nu trebuie sa impresionezi pe nimeni, in primul rand trebuie sa te simti TU bine. Merita efortul tau doar o fata serioasa cand relatia devine serioasa, iar fata care merita efortul nu o sa te lase pentru ca n-ai fost bun la pat, o sa stea cu tine pana devii. Data viitoare alunga gandul la performanta, relaxeaza-te si fa-o pentru TINE.
anonim_4396 întreabă: