Pai mai asteapta o saptamana si daca se intampla la fel consulta un medic ginecolog.
Copchile . Si daca nu a ejaculat in tine ce? De ce naiba va e asa greu sa va informati?
Bineinteles ca poti ramane insarcinata, sansele nu sunt foarte mari dar se poate.
In timpul actului sexual, partenerul elimina cantitati mici de sperma.
Si nu o mai amana cu ginecologul daca nu cumva ai chef sa faci avort.
Ca medic iti spun ca daca ati folosit prezervativ sasele de a firamas gravida sun mici. In cazul uiui act sexual neprotejat chiar daca el nu a simtit ca ejaculeaza in timpul actului organele genitale se lubrifica natural (in cazul masculin eliminand mici cantitati de sperma neestimavive) deci nefiind necesara o ejaculare masiva. DAR nu cred ca ai de ce sa te temi atata timp cat a trecut doar o saptamana... in general poate fi o dereglare la nivel hormonal ce a determinal intarzierea menstruatiei. Mai asteapta 3 4 zile si daca situatia ramane la fel consula un medic de specialtate ginecolog. Bafta
Si eu am mai patit, pot fi si dereglari hormonale.mai stai putin si daca nu-ti vine e mai bine sa mergi la un medic sa-ti faci un control. oricum aveti grija, nu cred ca iti doresti sa ramai... funda?:*
Fa un test de sarcina.
Da,sunt sanse sa fii insarcinata,intrucat voi faceati sexul la risc, fara protectie. Exista lichidul pre-ejaculator, care contine spermatozoizi si poti ramane insarcinata de la el.In plus, nu tot timpul poti fi sigura ca nu a ejaculat in tine, se intampla sa nu se retraga la timp si e nevoie de o cantitate de sperma echivalenta cu o gamalie de ac pentru a ramane insarcinata.
Fa un test de sarcina si mergi si la ginecolog.E posibil sa ai si vreo infectie sau vreo afectiune medicala din cauza careia sa-ti intarzie menstruatia.
Da, ai putea fi insarcinata. Metoda de contraceptie folosita de voi este una cu risc mare (cam 30% pe luna), de aceea este strict rezervata cuplurilor stabile, casatorite, in viata carora un copil n-ar fi tocmai o problema.
Simptomele incep cam la 3 saptamani de intarziere a emnstrei, dar tine cont ca aproximativ 60% din femei nu au simptome in primul trimestru de sarcina (cu exceptia lipsei menstrei).
Este timpul primului test de sarcina. Fa-l maine dar neaparat din prima urina de dimineata. Daca este cumva negativ, mai repeta-l, in aceleasi conditii dupa 3 zile (tot din prima urina de dimineata). Dupa al doilea test este neaparat necesar sa te vada ginecologul tau.
Am mai avut intirzieri chiar si cind n-am avut relatii, dar acum cind stiu ca au fost ma tem foarte tare
George0197 întreabă: