| alex_8519 a întrebat:

Am avut relati intime cu prietena mea, era virgina si am facut`o neprotejat dar inainte sa introduc penisul in vagin m`am sters si din cauza ca o durea prea tare m`am oprit si nu am ejaculat deloc, exista posibilitatea cea mai mica sa fi ramas insarcinata.Eu i-am zis ca nu dar era tot e nelinistita, funda

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă nu ai ejaculat deloc, nu! Ești sigur că nu ai avut lichid preejaculator?
De ce te-ai șters înainte?
Pa, pa.

| rox13yy a răspuns:

Nu,nu are cum sa fie insarcinata.dar daca e nelinistita face-ti un test de sarcina

| lauracraciun a răspuns:

Nu ma pricep.insa am mai citit intrebari asemanatoare si exista o mica posibilitate deoarece exista un lichid preejaculator care contine spermatoizi. ceea ce duce la o posibila sarcina:d insa nu in multe cazuri se ramane insarcinata din asta.e mai bine sa-si faca dupa 2 saptamani un test de sarcina sa fie sigurahappybafta.si sper sa nu te trezesti cu un copilas la varsta astahappy

| engerAshU a răspuns:

Linisteste'o si explica'i ca nu exista nici ce'a mai mica sansa sa fi ramas insarcinata. >_

| bubulina_4916 a răspuns:

Buna! Nu cred ca ar avea cum sa ramana insarcinata daca nu ai mai continuat si nu ai ejaculat deloc. De ce ai spus ce te-ai sters inainte ca aici nu prea se intelege!? Dar ca sa scape de orice indoiala cel mai bine e sa faca un test de sarcina!

| Kijk a răspuns:

Daca esti sigur ca nu ai ejaculat fi sigur ca nu este insarcinata!

| crisrtina16v a răspuns:

laughingstai calm nu exista nici macar 1% sanse ca prietena ta sa ramana insarcinata se poate avea relatii intime si daca fata e in perioada ciclului daca nu ejaculezi in ea sper ca te-am ajutathappy

| BlckCat a răspuns:

Nu zii sa steea linistita