anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut sansa de a merge cu baiatul pe care il plac undeva cu prietenii, in aer liber, peste noapte.
Inainte de aceasta escapada, ne salutam in cercul de prieteni si cam atat. Pe fb mi-a cerut nr de telefon, dar nu m-a sunat sau ceva si eu nu am nru, desi il am de la prieteni.
Acolo a prins curaj si am stat amandoi o noapte intreaga imbratisati, sarutandu-ma pe toata fata, era cum nu mi-l puteam imagina. A incercat, ca sa ii zic asa, sa o facem iar cand i-am zis ca nu sunt dispusa, a incercat sa ma prosteasca spunandu-mi ca nici nu se gandea la asa ceva si ca era sigur ca nu o sa cedez asa. Practic nici nu ne cunoastem bine, chiar daca iesim impreuna. A2a zi i-am zis ca ce s-a intamplat acolo mai continua? A spus ca sa ne mai cunoastem.
Oare ar iesi din toata chestia asta o relatie serioasa sau a fost o aventura?
PARERI, multumesc. (el 24, eu 21)

4 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Da mai, o sa iasa.
Ai grija sa il tii in priza mereu, sa il faci sa te vrea mereu langa el, fii frumoasa si senzuala.

Ca s-a dat la tine si a vrut sa o faceti mi se pare normal pentru un barbat funcitonal si daca aveati un prezervativ la voi puteati sa savurati o noapte de vara in siguranta.

Dar tu stii mai bine ce si cum.

| uiteasa a răspuns:

Uite parerea cuiva de aproape 19 (ca sa nu crezi ca sunt vreo piticanie laughing ) sincer mi se pare ca voia doar sex..si faza cu testarea ca sa vada daca tu accepti a fost spusa la misto ca sa nu para oportunist. daca voia o relatie cu tine nu astepta pana la escapada voastra si nu ti-ar fi spus dupa aceasta iesire ca sa va cunoasteti..nu mi se pare serios omul dar tu il cunosti mai bine decat mine. gandeste-te cum a fost el in restul relatiilor sale si iti vei da seama mai bine ce fel de om e de fapt happy

| FataCareRadeDinOrice a răspuns (pentru uiteasa):

Mi-a zis ca nu e genul de baiat care sa se bage aiurea in seama si de aceea nu a avut curaj sa vorbim, mai ales ca nu ne cunosteam. a ramas usor dezamagit cand i-am zis nu, dar totusi s-a purtat frumos cu mine.

| uiteasa a răspuns (pentru FataCareRadeDinOrice):

Atata timp cat iti place o persoana nu consider ca te bagi aiurea in seama cu ea mai ales ca voi va si cunosteati si salutati..adic nu erati niste straini...nu stiu daca e cumva genul timid atunci stati mai mult de vorba si vedeti daca rezolvati ceva dar tare mie teama ca e genul care face pe finutul si apoi dupa ce obtine ce vrea si anume sex ii trece brusc de tine. sper sincer sa ma insel...asta doar tu poti stim cere si parerea pritenilor comuni si ascultale si lor sfatul ca ei sunt mai in masura decat mine sa isi exprime parerea despre el thinking