| Hshdb a întrebat:

Am avut sex pe 25 și 29 decembrie, el nici nu și a dat drumul și nici nu i-a venit să își dea drumul, menstruatia mi-a venit din 30 noiembrie până în 5 decembrie iar după calendar trebuia să îmi vină tot în luna asta încă odată pe 27 decembrie până în 1 ianuarie dar nu mi-a venit, credeți ca aș putea să rămân însărcinată? (Am ai avut probleme după calendar dacă scria ca trebuia să îmi vină de 2 ori în aceeași lună și nu mi-a venit exact după calendar mi-a venit mai târziu )

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai ciclul de tip nereglat, atunci calendarul ala este inutil.
In ce priveste "datul drumului" acela nu este o metoda de protectie, dimpotriva, exista risc de sarcina non stop si voi va jucati cu focul, pana va ardeti.
De ce nu folosti prezervativ?
Nu musca nu doare si nu costa mai mult decat o guma de mestecat, dar ofera protectie totala la sex.

| Kufu95 a răspuns:

Nu, pentru că nu și-a dat drumul în tine, doar atunci poți să te gândești la o sarcină nedorită.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Deci tu probabil ai ciclu neregulat (îți sugerez să mergi ls ginecolog sa afli de ce fiindcă nu e normal, eu de exemplu am avut chist)
Mai departe:si daca nu a ejaculat in tine, există lichid preejaculator care poate conține spermatozoizi, deci daca nu ati folosit protectie, sunt șanse de sarcină. (Mici dar sunt)
Folositi protectie altădată si tu du-te la ginecolog

| Hshdb explică (pentru annonimaaaa555):

Nu am ciclu neregulat de fel, și lichidul preejaculatoe iese când cu câteva secunde înainte să îți dai drumul și el nu și a dat drumul și nici nu i-a venit să își dea drumul

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Hshdb):

Atunci nu sunt sanse de sarcină

| DariaZ a răspuns:

Este posibil sa îți intarzie. Nici mie nu îmi vine regulat, ba am menstruatie de 28 de zile, ba 31. Nu va mai panicați atâta cu sexul neprotejat. Dacă nu ejaculdaza in tine și nici nu ești în perioada fertila, sunt slabe șanse sa ramai insarcinata.

| MihaiAnuș63 a răspuns:

Zi-i lu prietenul tau să își acopere belengherul cu o șosetă sau măcar cu o pungă de chipsuri cand te f*** daca nu are bani de prezervative