Buna stii nu ar trebuie sa iti mai pese el o stat cu aia so distrat si acum te vr inapoi? nici gand mai sunt baieti si nu s emerita imi ales pentru ce tio facut el nu ai dc sa stai sa suferi mai fata sunt baieti cu caru nu o murit mama lor, daca te iubea in primul rand nu se baga cu alta si nu te desp de el si iauzii sa ii mai dai si timp de gandire pe naiba dal la draq nu se merita vezi-ti de viata ta si eu am peirdut 2 ani asa dean****** si o trecut acum doar amintiri ia si vezi-ti de viata ca nu se merita daca nu tea apreciat odata nu o va mai face sau dc ii dor de o partida sau dc? ia-ti agndu de la el daca vr sa iti fie bine eu asa asa face ca si eu am patit multe si vr sa invat pe altii ca sa nu pateask la fel asa e cand esti indragostit gandesti cu inima nu cu mintea ai grija si mai bine uita-l pa
Mai sa fie, ce lumeeee! Drept sa spun, nu ma mandresc nici cu el, dar nici cu tine. Nu stiu ce fel de iubire a putut fi intre voi.
Zenithf de ce zici asta? Eu cu ce i-am gresit? Eu n-am stat cu altul dupa ce m-am desp de el, eu n-am vb cu altul cat am fost certati, eu nu l-am invitat pe altul in oras de ziua mea, cum a facut el Am mai publicat o data povestirea dar mai scurta pentru cei care nu au rabdare sa citeasca