| Cristina788 a întrebat:

Am avut sperma pe deget de la prietenul meu și am atins un pic la intrare în vagin.
Sunt șanse să fiu însărcinată sau nu?
Eu știam ca trebuie sa ejaculeze înăuntru pentru a rămâne însărcinată.

Răspuns Câştigător
| Teo29 a răspuns:

Evita jocurile astea, sunt riscante.

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am atins un pic la intrare în vagin.
Și cum, așa ți-a venit? Nu știai că sperma conține un sfert de miliard de icre per cm cub, care abia așteaptă să îi bagi tu cu degetul acolo să își facă treaba? Tu pe deget aveai câteva zeci de milioane. La tine la intrare în vagin era umed și lunecos. Ei se ghidează după miros. La tine acolo jos mirosea frumos, și ei s-au îndreptat în jos, câteva zeci de milioane. În căteva ore bune, sunt la locul faptei. Eu le urez succes.

| Cristina788 explică (pentru sadrian46):

Și dacă eram în picioare când am introdus sperma, nu a mai pătruns în interior? De fapt Am mers la baie, ca să nu vadă prietenul meu ce fac

| sadrian46 a răspuns (pentru Cristina788):

Acest gest făcut inconștient aproape, indică dorința ta mai adâncă, care nu ți-o poți permite acum, de a avea un copil. Erai în picioare, dar era o zonă umedă. Ei se mișcă mergând după o comandă chimică, pe dâra aceea ce umezeală, spre o zonă pe care le-o indică chimia. Nu contează cum stăteai, pe acea urmă de umezeală se îndreptau spre locul faptei. De aceea se emit în numpăr așa de mare, un sfer de miliard, căci mor mulți pe drum și în multe feluri, doar ca să ajungă unul să iasă la liman, să creeze viața.

| Cineva797406016386 a răspuns:

Mă mir cum de nu o spus nimic corbulrosu, sau ainstain/Mr dexter