Daca un test a iesit pozitiv. Este suficient ca sa ai raspunsul la intrebarea ta. Dar ca sa fii mai sigura. Mai fa-ti un test maine dimineata. Daca si el iese pozitiv. Ai ceva ghinion. S-ar putea sa fi gravida.Plus ca este deja o luna de cand nu ti-a mai venit menstruatia. Nu mai face sex neprotejat, pentru ca baiatul inainte sa isi dea drumul mai elimina un lichid fara sa isi dea seama ce contine suficienti spermatozoizi incat sa ramai insarcinata. Si el degeanba o scoate inainte sa isi dea drumul.Asa ca protejeaza-te mereu, chiar daca lui ii place mai mult fara chestia aia de plastic ce il cam incomodeaza, protejeaza`te daca nu vrei sa te pomenesti cu un bebe. Pentru ca el nu se umfla in burta si nu e criticat de nimeni dar tu? Iti dai seama ca el de frica poate s-ar si desparti de tine si ai suferi si mai mult. Daca ai ramas gravida, in 48 de ore dupa ce si-a dat drumu` in tine poti sa iei pastila de a doua zi : Postinor2 se numea sau cam asa. Dar daca a trecut mai mult o iei degeaba ca te poti imbolnavi. Si un avort? Nu ti-ar face bine nici fizic nici psihic. Poate parintii te-ar critica foarte mult afland asta si in plus e un mare pacat sa iei voata cuiva! Daca ti-am fost de ajutor sunt multumita. Sper sa iei in seama sfatul meu. :* Funda?:X
Daca testul a iesit pozitiv, sansa sa fii insarcinata este foarte mare, repeta-l maine dimineata, va da un raspuns corect
Eu cred ca esti insarcinata. Mai stai 5-6 zile, fa un nou test de sarcina din prima urina de dimineata si mergi la ginecologul tau.
Eu zic ca da dar vrei sa ai copill sa nasti pe lume? Si in plus nu usor sa ai un mic copilas ai de cine sa te ajute sau esti foatre speriata? Eu zic sa mai incerci odata dar dupa cum citi din carte daca e pozitiv are putea fi sa fi insarcinata.
Eu nu inteleg de ce nu va protejati.stati cu griji dupa...si da sunt mari sanse sa fii gravida.
Pe data de 10 septembrie ai avut ultima menstruatie adica? Pe data de 10 a inceput menstruatia sau s-a terminat? Daca atunci de abia incepuse a trecut o luna cam naspa.Tu trebuie sa stii cat dureaza ciclu la tine si daca menstruatia a mai intraziat. Daca nu atunci ce sa zic majoritatea copiilor au fost conceputi asa.Starile tale arata ca ai fi gravida, insa daca spui ca ai facut mai multe teste si doar unu a iesit pozitiv inseamna ca ori nu leai facut bine ori daca cumva ai luat ceva medicamente se poate intimpla sa ai aceleasi simptome.Ma refer la medicamente de durere de ceva nu de pilule contraceptive.Sant medicamente care dau aceleasi simptome ca si cand ai fi gravida.Dar ca sa fii sigura mergi la un cabinet si fa acolo un test.
E posibil să fi însărcinată.
Vezi răspunsurile pe care ţi le-am dat anterior.
AlexEjmecheru întreabă: