Si daca nu stie ca nu esti virgina nu poti merge singura sa faci analize? Poate e mai mult decat o raceala. trebuie sa faci analize. nu te lua dupa sfaturile altora sau sa iei medicamente recomandate de persoane neavizate. deci la medic!
Nu stiu cat de tare a dat el, dar posibil sa ai o alta problema de sanatate.
Trebuie sa mergi la ginecolog.
Mama ta nu e musai sa afle!
Pot sa fie mai multe cauze : raceala la ovare, ovarele se inflameaza si dau durere, sau esti inainte cu cateva zile de menstruatie, sau ai chis ovarian sau poate ca nu ai nimic! Scurgeri vaginale daca ai ( culoare, miros, cantitate ), de cat timp dureaza acest disconfort? Cel mai bine ori sa mergi la un ginecolog sau la un cabinet sau clinica de imagistica unde se face si ecografie abdominala! Ii spui mamei tale ca te dor ovarele si ca vrei sa faci o ecografie abdominala ca sa excluzi posibilitatea unui chist ovarian. La ecografia abdominala nu se poate identifica faptul daca esti sau nu virgina!
Pai te doare sau te ustura? daca "lovea prea tare" aveai parte de durere, in cazul usturimii e cu totu alta poveste si vrei nu vrei trebuie sa te duci la doctor, sau la o farmacie si vorbesti cu o domnisoara de acolo...
poti sa mergi la ginecolog si fara parinti chiar daca nu ai 18 ani...
Ana.in noaptea de inviere? si unde? afaaaraaa? si esti si minora? uite cum sta treaba. spune-i mamei tale ca ai facut o greseala. spune-i despre ce e vorba.si ca ai nevoie de ajutor.rog=o sa te ajute.santeti atat de proaste ca nu vorbiti cu mamele despre inceperea vietii sexuale.cine naiba crezi ca te poate sfatui mai bine decat propria ta mama? si ai si acoperire si te invata si cum sa te feresti. acum te va ajuta. daca-ti da una peste ochi spune-i ca nu de asta aveai nevoie, se va simti vinovata, si ca tot de aia nu i-ai spus din timp fiindca sare la bataie mereu. sper sa rezolvi problema.
Cum adica "a lovit prea tare", da` cea aruncat cu piatra in tine?
Zi mai bine ca ti-a perforat si abdomenu.
Parintele stie mai bine.
Du-te si spovedeste-te si impartaseste-te.Doamne doamne va vede.
Asa cum in NOAPTEA DE INVIERE tinerii au petrecut in club
Du-te la doctor. Eu am patit cam acelasi lucru si aveam de fapt chisturi de ovar si unul se rupsese. daca mai intarziam 203 zile la doctor imi pierdeam definitiv ovarul fiindca ajungeam pe masa de operatie la urgenta. Ce daca mama nu stie ca nu mai esti virgina, du-te la ginecologul la care te-ai dus dupa ce ti-ai inceput viata sexuala si la care te duci regulat. daca te primeste pentru consulturile de rutina, te va primi si acum.
Ati ciocnit ouale da... nu ai racit v-a aratat Dumnezeu semn... Doamne pana si de inviere face sex ati innebunit!?
anca_8880 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: