Buna draga Allie. E cam complicata viata ta. Prin asta am trecut si eu acum doua luni. Asa faceam si eu. Ii luam apararea mereu deoarece il iubeam enorm de mult. E o situatie dificila, dar o poti rezolva. Prima data incearca sa il uiti pe primul si incearca sa te indragostesti de el chiar daca e cam greu. Dupa aceasta incercare trebuie sa vezi rezultatul, iar daca nu reusesti atunci desparte-te de el si impacate cu primul. Sper sa reusesti sa te hotaresti. Succes ! Fundita daca ti-am fost de ajutor :-D
Heii' Allie'
paii
nu are roost sa te impaci cu primuul
dupa cum ti'ai dat si tu seama
nu cred ca te prea placea
si daca nu.
poti sa te despartii si de actuallul
pentru ca, cand esti singuraa
ai timp de gandireee
poti face mai multee
si. ma rog.
e mult mai bine singuraa
si intre timp cunosti baietii
n-are roost sa iti iei unu si gata
cunostii multi si e tot mai bine
Mult succes'!
Lasa'l pe el sa te caute, daca te iubeste te v'a cauta. El probabil ca si'a refacut viata, asa cum ai facut'o si tu, poate te'a si uitat. Eu zic sa stai cu actualul poate el te iubeste mai mult, poate te merita. Si cu faza cu prietenii bine ai facut, nu trebuie sa'i crezi niciodata ca ei iti vor doar raul.
Uita-l pe primul, mai ales daca ti-au zis mai multi pr de ai tai ca isi batea joc. vei suferi mai mult daca te vei impak cu el si nu ar tine la tine. baieti sunt multiiii, sunt sigura ca vei gasi pe altcineva care sa te merite si sa te fac fericita
Pai ai facut terci de ce l-ai mai ales pe al doilea sau mai bine spus de ce ai acceptat sa te cuplezi cu al doilea cand inca mai tii la primul si ca sa iti raspund la intrebare daca tu mai tii la el incearca sa il uiti pentru ca din cate ai zis nu te-a mai contactat de o luna deci sa inteleg ca nu te-a sunat nu a intebat de tine si nici tu la fel daca este asa lasa-l pentru ca daca te-ar fi iubit sau ar fi tinut la tine ar fi incercat sa ia legatura cu tine sigur a si uitat de tine sau probabil are regrete ca nu esti tu cu el dar a incercat sa incerca sa uite de tine pentru ca deja te-ai cuplat cu prietenul lui care sigur i-a dat informatii despre tine si nu este bine sa te joci asa cu sentimentele pentru ca nu sunt lucruri sa le folosim cand avem nevoie ci persoane. Ia-o ca pe un sfat, nu te critic, nu te cert, fiecare greseste si fiecare trebuie sa invatam din greselile noastre Succes in continuare!
Fi atenta ' sta mai depparte deci du-te unde sta si vezi daca te inseala dar te rog nu il intreba spioneazal
Nu nu te desparti de actualul pentru ca poate cu timpul vei incepe sa tii la el. uita`l pe celalalt pentru ca nu are rost sa lupti atata timp cat el nu te vrea.fiindca daca i`ar fi placut de tine nu ar fi actionat asa mai ales ca nici nu a mai vorbit cu tine. uneori au si prietenii dreptate alteori se insala.in cazul tau eu sunt de parere ca au avut dreptate
Pai...eu zic sa uiti de el si sa ramaii cu actualul
ca stii si u cum ii baietii
DOBITOCI