Bună.
Să termini cu acest animal că așa merită să-i spun.
La prima palmă care o mai iei de la el chemi poliția, fără teamă. Spune-le și părinților că trebuie să știe și ei ce se întâmplă cu tine.
Pa, pa.
Pai la ce bun iti trebuie asa iubit, sa te bata? dala naibii, si daca mai pune odata mina pe tine, zii tatalui tau sa vorbeasca cu el, sau vreo ruda mai mare, iar daca nu doresti sa-ti implici parintii, zile prietenilor tai sa vorbesca cu el. Nici un nemernik nu are dreptul sa puie mina pe tine. nici parintii nu au dreptul sa ne bata, dar mai ales niste ipocriti. Ce fel de baiat este el sa ridice mina la o fata, mai ales la iubita lui, asta e un... Dala naibii ca baetti mai sunt succes
Buna! imi pare rau pentru tine ar fi ok sa te desparti de el o persoana care te bate sau care ridica vocea la tine nu te merita ar trebui sa vb cu parinti tai sa ii zica ceva nu stiu dar nu e normal am ma auzit cazuri.am o prietena care patea la fel avea un iubit posesiv si gelos si daca mergeam undeva intr-un club lui i se parea ca toti baietii o privesc pe ea si din cauza asta isi lua bataie de la el mai mereu iar in momentul in care sa decis sa termine cu el (la insistentele noastre)a inceput sa o urmareasca si ii era frica sa iasa din casa fiindca o urmarea nici nu mai iesea singura pana a depus plangere impotriva lui si nu a mai avut voie sa se apropie de ea. intr-un final a inteles animalul ala ca nu mai exista cale de intoarcere si ca ce a fost intre ei s-a terminat.iar acum pr mea e bine si are un iubit care o iubeste enorm.asa ca lasa-l nu te merita!
Pai dupa mine cauta niste filmulete amuzante sigur scoti un zambet daca le vezi si ala nu era om ...nici monstru nu era nu am cuvinte sa descriu ce era descarcate si tu povesteste cuiva poate te vei simti mai bine
Nu este foarte okey cum se poarta cu tine. Pur si simplu ia atitudine poarta la tine un spray cu piper. Ori la politie daca e major va sta ceva timp pe acolo. Tu nu esti sacul lui de box si trebuie sa stie si el asta daca te iubeste nu da in tine. Daca e gelos explica-i ca nu poti sta numai cu el ca ai oameni care se simt neglijati de tine. Rezolvati asta impreuna. Eu una sper sa numai patesti asa ceva nici macar o femeie din lumea asta nu merita asa ceva orice a facut sa fie sac de box. Sper ca te.am ajutat :*
liliana77any întreabă: