| compactlove a întrebat:

Am avut un iubit si inca il iubesc foarte mult. Am fost impreuna 3 ani.Acum am 17 ani.Credeam ca vom fi impreuna toata viata.Insa a trebuit sa plece in Italia.La plecare mi-a spus ca vom fi impreuna oricum. Dar acum dupa ce a trecut doua luni m`a sunat si mi-a spus ca nu ma mai iubeste ca inainte si nu mai vrea sa fim impreuna.Cum l`as putea reintoarce? Este primul meu iubit.Si nu vreau sa-l pierd.Simt ca ma sufoc fara el. L`am sunat si l`am intrebat care este cauza a inceput sa tipe la mine si a spus ca nu mai vrea sa auda de mine si nu mai are nevoie de mine.Ma raneste atit de mult.Cum sa-l fac sa ma iubeasca din nou? Mai ales ca peste doua saptamini am inteles ca revine in tara?

3 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

La 17 ani, ar trebui sa stii ca dragostea cu forta nu se poate, ca nu poti obliga pe cineva sa te iubeasca. Trebuie sa stii sa suferi si sa treci mai departe. Asta-i viata, cu bune, cu rele. Stai linistita, aceste lacrimi te vor inalta mai mult decat iti poti imagina.

| Takocska a răspuns:

Nici cum gandeste-te omu nu se schimba asa pur si simplu ca are suflet. Da el sigur are inca pe cineva in afara de tine si din cauza aia s-a schimbat. Las-o de el nu te gandi la el si treci peste el

| Lorrain a răspuns:

Iubitul meu se joaca cu nervii mei si cred ca si al tau face la fel.Atunci cand revine in tara(daca sunteti din aceeasi localitate)arata-i nepasare, indiferenta.Asta l-ar trezi la realitate...merge la totibig grin