anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut un "mic" contact sexual, insa nu am ejaculat in partenera. Doar am penetrat-o si dupa cateva secunde am scos. Ce riscuri sunt legat de sarcina?

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Jocuri periculoase! Depinde de perioada de fertilitate a ei, prezervativul unde s-a rătăcit?
Nu este nevoie să ejaculezi, când eşti excitat poţi pierde lichid preejaculator (picătura fericirii) şi asta fără o penetrare completă doar să fie la intrarea în vagin şi "hop ţop" sarcina!
Pa, pa.

| catthshshshs a răspuns:

Teoretic nu sunt riscuri, dar practic se poate intampla. Mare grija pe viitor si nu mai incercati niciodata neprotejat!

| blue-star a răspuns:

Nu este risc de sarcina, daca doar ai penetrat-o si nu ai ejaculat in ea.
Dar de ce nu folositi un prezervativ? Si voi va temeti ca pe ea o s-o doara sau ce?
Nu e nimic mai cu sau fara durere daca ai sau nu un prezervativ pe penis. E mai bine asa, pentru ca evitati bolile si sarcinile nedorite.
Take care!

| mihai_2762 a răspuns:

Fii atent aici... dupa ce citesti acest mesaj dai un search pe google despre chestii de genu adica cum poti sa ramai insarcinata sau poti ramane insarcinata in felul asta si google iti va da mai multe detalii despre acest subiect pe cand aici ti se va spune deceat nu nu poate cineva sa ramana insarcinata.bafta

| Dramaa a răspuns:

Sunt sanse pentru ca in afara de ejaculare mai este si acel lichid preejaculator. si orice astfel de scapare in zona pubiana poate due la o sarcina.

| alexandra11 a răspuns:

Pfff, ai mare grija, s-ar putea sa fi ejaculat o cantitate mica de sperma, si atunci s-ar putea sa ramana insarcinata, nu stiu cat de bine poti sa te controlezi tu, dar cel mai indicat ar fi sa folositi prezervativ, sau pilule. Dar mare grija!