| Balonash_6308 a întrebat:

Am avut un prieten cu care am am avut o relati e de cam 2 luni dupa care mi-a propus s-o facem. eu fiind mai mik si proasta am acceptat( asta era prin mai ) desi nu mai eram impreuna. Dupa ce au trecut cateva luni mi-a spus ca el tine la mine si ca ma iubeste si ca ma vrea din nou. la fel fiind oribta de vorbele lui am accepatat( luna asta) si el mi-a zis ca daca o fac din nou vom fi impreuna. l-am crezut dar apoi am realizat ca el nu vorbea serios.
Lam intrebare pe mess :"pana la urma cu "noi" cum ramane? "
Iar raspunsul lui a fost unul devastator pentru mine :"o relatie foarte buna de prietenie"
am reactionat la nervi si l'am intrebat: "o relatie foarte buna de prietenie"? dupa tot ce s-a intamplat tu consideri asta "o relatie foarte buna de prietenie". te credeam altfel "
Iar azi am stat de vb cu o prietena si mi-a zis ca si-a batut joc de mine.

Oare asa e? Ce ar trebui sa fac ca sa'l uit?

2 răspunsuri:
| OneLifeOneLove a răspuns:

Da, cu siguranta si'a batut joc de tine.Mai,nu e bine sa crezi tot ce ti se spune. Daca nu mai erai cu el, dc ai acceptat sa faceti asta? bine, eu nu te judec, dar data viitoare gandeste'te foarte bine inainte de asta!
Acum, daca el a fost primul cu care ai facut'o, nu o sa'l uiti usor. daca nu, va trece repede!

| Cccccccccccccorina a răspuns:

Sa-l uiti nu ai cum fii sigura.
nu-l mai baga in seama fii mai rece si NU mai accepta sa faceti sex!
incearca si gaseste-ti mai multi prieteni(fete cat si baieti) si poate vei fi impreuna cu vreunul. da`i dovada lui. X de nepasare si indiferenta.pana la urma il va eenerva si te va lasa.
vorbeste cat mai mult cu o buna prietena!
succes:*