anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut un prieten cu care am o fetita de 8 luni dar ne-am despartit ca am facut o prostit.mai am vreo sansa sa ma impac cu el?

4 răspunsuri:
| ioanaa a răspuns:

Depinde de cat de grava e prostia pe care ai facut-o si daca el te va ierta. Desi trebuie sa va ganditi la o impacare, copilul are nevoie de ambii parintii. Bafta.

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Daca prostie inseamna ca ai calcat in strachini, adica ai dat cu sexul in populatie si el a aflat, sansele sa va impacati se reduc. Se mai poate, totusi, dar ar fi ca ciorba incalzita. Ceea ce este trist din toata situatia, faptul ca un copil va avea de suferit pentru pacatele altora (in cazul de fata, parinti).

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Depinde de prostie, de relatie, de barbat, de tine.

| ghem a răspuns:

Nu.
l ai inselat probabil. trebuia s afii constienta ca ai un copil! care va uneste si e imoral si nedrept s afaci asa ceva celui care ti a fpost alaturi d etine. daca el te iubeste neconditionat si te va ierta si te va accepta... bafta dar va trebui sa muncesti mult pentru a i recapata increderea.
cand ai deja o relatie, si mai ai si un copil, atunci e mom sa devii responsabil. nu o aventura sau vreo relatie scurta aduce sarea si piperul in viata ta! ci tu trebuie sa stii cum sa le aduci cu ajutorul celui care este deja langa tine.