Nu e bine sa facem generalizări desi si eu fac, nu sunt toti la fel dar e adv ca multi vrem doar sex uni din noi au un caracter urt, suntem produsul societății in care traim cu toti
Nu sunt toți la fel. Poate chiar ai întâlnit bărbatul care chiar te place asa cum ești.
La fel cum sunteti si voi fetelor, dar noi pe cat coboram standardele in materie de fete pe atat de mult le ridicati voi . Doare, asa-i, nu ai idee cum e si pentru unii baieti mai rau ca la voi, pentru ca voi oricand gasiti pe oricine la orice ora care sa v-o puna.
Pai nu toți bărbații sunt la fel, da sunt unii care chiar nu te merita.
Dacă tu zici ca băiatul asta se comporta frumos cu tine, și te respecta, dacă te și iubește este îndeajuns.
E normal sa ai impresia ca mereu ți se va întâmpla la fel cu oricine pentru ca ai foat rănită.
Multe fete prefera genul de băieți șmecherași, fumători, drogangii și etc.
Băieții buni ca acesta pe care l-au găsit tu, care respecta o fata și are grija de ea, sunt da-ți la oparte.
Acum părerea mea este sa nu îți faci griji ca se va întâmpla la fel, dacă acest băiat este diferit de fostul și dacă chiar crea ceva cu tine, vei vedea asta din comportamentul lui ...acum nu inseama ca dacă o sa va mai certați e ca restul... pentru ca certurile sunt normale in fiecare relație.
Ce pot sa spun este sa lași trecutul in urma, și sa gândești pozitiv... ți-am spus îți cei da seama de cum e el pe parcurs, din comportamentul lui.
Dacă timpul va trece și va iubiți iar el se comporta la fel de frumos.
Zic sa nu te mai gândești ca se întâmpla la fel, și sa te bucurii de iubirea pe care o ai acum?