| emy_3780 a întrebat:

Am avut un prieten de un an. Si mi-a dat papuci acum o sap si ceva, pentru o copila si am zis ca sa-l uit sa-mi fac alt preiten, dar m-am inselat parca as sta cu el asa din obligatie, il sarut pe el ma gandesc la ce am petrecut timp de un an. Ma cam simt oribil ca el a inceput sa tina la mine deja imi sp ca ma iubeste si eu ca sa se simta el bine zis si eu ca da, dar el nu-s ca la mijloc e cu totul altceva. Nus cum sa vb cu el ca sa ma inteleaga, ce sa-i zic?

3 răspunsuri:
| georgiana a răspuns:

Pai dc a plecat si cauta fericirea in alta parte? sau baiatul respectiv nu e serios, vrea si nopti furtunoase si profita de copile mici. Daca te iubea te respecta si iti era alaturi.

| andreea_8373 a răspuns:

I-o spui incet, cu frumosul si spune-i ca veti ramane prieteni!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In aceeasi situatie sunt si eu. El stie prin ce am trecut si ma intelege... dar nu situ cat va tine asta. el va incepe sa tina din ce in ce mai mult la mine.si eu.nimic.In plus, mai e si distanta mare intre noi si ne vedem destul de rar.cam o data pe saptamana.Si el, ca persoana e super ok. e baiatul perfect. e linistit, nu bea, nu fumeaza, e muncitor.foarte diferit de fostul.nu stiu ce sa fac.sad