Frateee fa`o cand vrei.cu cine vrei! Nu conteaza ca te-a asteptat ala 3 ani si asta 4 luni. Daca tu vrei sa o faci cu primul pentru ca iti place mai mult de el, fa`o. daca vrei cu al 2 lea, fa`o.si daca vrei sa iei unul dupa strada si sa ti`o tragi cu el.fa`o.Este viata ta.nu trebuie sa stai sa te gandesti la altii in situatii de genul.Fa ce crezi tu ca e mai bine pentru tine si ce vrei tu sa faci!
Bună.
Nimeni nu îți condiționează viața intimă, da?
Pune piciorul în prag și îi spui despicat, dacă mă respecți și iubești vei aștepta după mine, nu sunt câștigată la loz în plic și sunt stăpână pe propriul meu corp! Ce tot atâtea insistențe și mai face și pe orgoliosul că te lasă, extraordinar, se sfârșește lumea cu el și tu rămâi fecioară!
Pa, pa.
Dragostea si ce ai tu mai de pret, Nu se negociaza. Asta e hotararea ta si nimeni nu trebuie sa te preseze cu asta; Depinde insa si de ceea ce vrei tu, dar stiu ca acesta curatenie sufleteasca si trupeasca Nu e de vanzare! De ce admiti asa un om in viata ta, care vrea sa te faca sa cedezi odata si odata.Te-ai intrebat cum o sa fie si dupa ce ii cedezi? Mai gandeste-te si numai dupa ce esti convinsa ca ai ceva de vanzare atunci sa o faci. Nimic nu mai este la fel si m-as bucura ca persoana ce te zoreste si numai asta vrea, sa te si iubeasca, sa te respecte si sa te pretuiasca pentru timp indelungat si nu pentru o aventura de o vara. Reflecteaza la ce ai de facut. Lucien.
Ai dreptate
Adica' ala te'o asteptat 3 ani si asta dup' 4 luni
Nuj ce sa zic daca tu te crezi pregatita fa'o!
Si daca crezi ca merita asta, daca' il iubesti si te iubeste
Sa te astepte 3 ani de zile ...este ceva frumos zic eu! Eu zic sa te impaci cu actualul si sa ii faci pe plac, sa zicem asa! Succes! si Paste Fericit!